Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/specijalistica

Marketing

.....Love is in the air.....

Moram vam reći da sam zaljubljena..ili možda samo zaluđena..ma kako god bilo ne mogu jesti, spavati, ni razmišljati o bilo čemu osim o Njemu...shvatila sam da kad smo On i ja skupa meni ništa ne treba ni nitko.. Kad sam ga vidjela u subotu srce mi je počelo tako brzo kucati da mi je skoro iskočilo van iz prsa ..zadnje vrijeme sam pokušavala nešto sa jednim dečkom (već sam o tome pisala ali nikako da krene, to je sad gotovo)..tako bih htjela cijelom svijetu reći šta osjećam..samo bojim se da On ne osjeća šta i ja..ali vidjet ćemo šta će biti..
Bila sam vani u subotu s best frendom i frendicom..ne znam ali večer je bila onako obična..pili smo zafrkavali se, ništa posebno, kao svaku drugu subotu..ali kad sam se vratila iz wc-a i vidjela da moj frend priča s Njime poludjela sam od sreće..došla sam do Njega kako bih ga pozdravila, ja i On se znamo od 6. mjeseca i bili smo jedanput skupa prije dosta vremena, ali je On bio pijan kad smo taj put bili skupa..ali u subotu samo sam Mu prišla i poljubili smo se..bio je to jedan od najljepših poljupca u mom životu, nije me bilo briga šta je oko nas 200 ljudi, nije me bilo briga za ništa ni nikog, kao da smo sami na svijetu..
Od 3 do 5 On i ja se nismo ni na tren odvojili..nije bilo te stvari zbog koje bih ga ispustila iz ruke..ne nakon toliko vremena šta sam ga provela razmišljajući da ćemo jedan dan biti skupa...
Svo to vrijeme šta sam bila s Njime nije mi ni na pamet palo da pijem nešto, nije mi palo na pamet da zapalim, sve šta mi je padalo na pamet jeste to da će se ta bajka brzo završitit...pitala sam se dali sanjam, dali ja mogu imati toliko sreće..
Da ta bajka je završila u 5 ujutro..rekao je da mora ići doma jer ga frendovi čekaju...dobro ali samo sam razmišljala o tome zar me neće pitati broj, zar mu ono nije ništa značilo, da naravno da me nije pitao broj..ali ja imam Njegov broj već dugo vremena samo se nikad nisam usudila poslat Mu poruku..e sad ja vas pitam šta da radim?? Da čekam pa da vidim šta će biti?? Da se jednostavno nadam da će on skupiti hrabrosti i poduzeti nešto (on je sramežljiv )?? Da mu ja pošaljem sms???
Šta da radim???



Post je objavljen 29.01.2007. u 22:37 sati.