Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uzmipare

Marketing

Analize


Denver (213) - Charlotte 2 smokin 101:106

Službena statistika kaže da je margina precijenjena za 13, odnosno gledano tekme Denver-doma/Charlotte-vani čak 16 koševa. CHA prosječno zabija 100 koševa u gostima, zadnjih 10 tekmi 96.
Denver je, po meni, očekivano izgubio zadnje dvije utakmice, vani od Utah-e i doma od NJ-a, pa bi noćas trebali naplatiti poraze. Ukupno doma zabija 106 koševa, a u zadnjih 10 daje 98. No, bitan pokazatelj je prosjek zadnje 4 utakmice od kad se drug Carmelo vratio - 220,75.
Gledajući statistike odigranih utakmica Charlotte stječe se dojam da im u gostima protivnik uspije nametnuti ritam. S underašima zabiju 80-ak koševa (Houston, SA, Chicago, Orlando) dok s overašima stotinjak (GS, NY, WAS).
Upravo ovih stotinjak bude noćas dovoljno da mi prođe over, a ukoliko CHA i uspije iznenaditi Denver mišljenja sam da bude u tom slučaju margina sigurno probijena.


Montreal - Ottawa 2 smokin 3:1

Izuzev i nadalje ozljeđenog Fishera, Ottawa napokon kompletna. Vratio se najbolji strijelac Spezza i to se primjetilo u utakmici protiv Bostona. Ne po njegovim golovima, ali navlačenjem obrane golove su postizala krila, a Spezza je jednom asistirao. Ray Emery, 5. golman lige po postotku obrana, obranio je 29 udaraca od 30 (17 od 18 u zadnjoj četvrtini).
Montreal ima odličnog Cristobala Hueta, 6. golmana lige po postotku obrana. Po iskorištenju igrača više, MON je drugi u ligi.
Ottawa je 3. u ligi po prosjeku golova po utakmici (prosječno šutira 33 puta s 10,4% iskorištenja). Povratkom Spezze, prosjek bi se trebao povećavati, pa smatram da bude 3 gola Montrealu dovoljno za pobjedu.
Montreal je u padu forme (4-6), najverojatnije povezano s padom forme prvog golmana: Huet je u zadnjih 10 utakmica primio 32 gola što se dodatno poklapa s mojom prognozom.
Ottawa pruža najbolje igre s jednim danom odmora (19-12).
Sve u svemu, na pobjedu gostiju vrijedi pokušati.

sretno braćo




Post je objavljen 29.01.2007. u 22:10 sati.