Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maggotsystem

Marketing

prijatelji prijatelji prijatelji....prijatelji...prijatelji...sve sto ti treba? ili ne?

evo odlucio sam malo uraniti s postom jer sam napokon dobio ideju za pisanje posta smijeh
znaci ovako...ideja je izvorno zaceta mojim uobicajenim popodnevnim filozofskim razmisljanjem o raznim temama...jedna od glavnih tema danas mi je bila tema prijateljstva. jer kao sto dosta vas ovdje zna ja sam se odrekao ljubavi i tih gluposti i sad trazim nesto sto to moze pravilno nadomjestit a da ne predje u nesto vise poput vezanja...i tako razmisljao sam ja...odredio sam razne vrste prijateljevanja i o tome cemu sluze sve prijatelji:
1.imas prijatelja kojima mozes sve rec

2.imas one s kojima se mozes zabavljat

3.imas one koji ce te uvijek razumjet i dat ti savjet

4.imas one koji ti nude podrsku u tvojim nastojanjima

5.imas one koje iskoristavas za svoje ciljeve

6.imas lazne prijatelje koje koristis za bolji polozaj u drustvu


e sad...kad gledas po spolovima...najcesce ti suprotni spol pase za prijateljstva koja se ticu emotivnog pristupa sa drugacije razine od tvoje. znaci prijatelji koji ce uvijek promjeniti lagano tvoja gledista i popuniti ih svojima koja nemoraju nuzno biti prava ali barem ti daju uvid na nejednolikost koja postoji od osobe do osobe.
i ima ono o cemu sam ja izvorno mislio...znaci nadomjestiti ljubav prijateljstvom...to mora biti nesto drugacije od obicnog prijateljstva ali samo za nijansu, tek toliko da ne predje u nesto poput veze.
i tako ja pricam o tome sa jednom osobom i ta osoba mi onak spomene "prijatelje s povlasticama". nakon sto mi je objasnila znacenje toga shvatio sam da se to odlicno poklapa u moju teoriju prijateljstava.
znaci

7. prijatelj s povlasticama - to su ona vrsta prijatelja koji mogu sadrzavati neku od vec navedenih osobina ali imaju i onu posebnu a to je da vam sluze za povremeno pustanje svoje seksualne pozude na vidjelo
da prevedem na standardni jezik...osoba s kojom se baris i dan poslije cete i dalje bit prijatelji koji ce normalno nastavit sa zivotom...znaci nista poput veza...nista poput prevelikog zblizavanja...cisto osobe koje se poznaju dovoljno dobro za tako nesto

i tak vjerojatno mi zakljucak i nije neki i dalo bi se tu jos raspravljat al mene sasvim zadovoljava...
eto pozdrav svima...sad ide opet stanka do sljedeceg posta...ako me ne drmne nes da pocnem pisat.
ugl moj savjet je sada: razmislite o tome tko vam je kakav prijatelj i dali vam je sve sto vam u zivotu treba jesu prijatelji?

moje osobno misljenje je pozitivno...znaci sve sto bi jednom individualcu trebalo jest barem po jedan primjerak od ovih navedenih prijatelja i vodit ce savrsen zivot

hihi...ugl pricam sranja...aj citamo se svi smijeh



post written while being inspired and listening to iced earth music

Post je objavljen 29.01.2007. u 20:31 sati.