Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

Tajni arhivi SAD-a sadrže zapise o susretima sa krilatim ljudima

Glasine o krilatim ljudima kruže po svijetu od pamtivijeka. Skoro svaka nacija ima bajke o njima.
Američki istraživači su postali prvi koji su pokazali interes prema "letećim humanoidima". Arhivi američkog zrakoplovstva sadrže prijavu William S. Lamba iz Nebraske. Lamb je bio u lovu kod Hewbella u 5 sati ujutro 22. veljače 1922. Odjednom je začuo visoki zvuk koji je dolazio odozgor. Lamb je pogledao prema gore i ugledao veliki tamni objekt kako leti po nebu. Onda je sletio baš kao avion i hodao po snijegu. Stranac je bio velik barem 3 metra. Lamb ga je pokušao slijediti po otiscima ali se izmorio hodajući po dubokom snijegu.
Zapisi sadrže još nekoliko sličnih zapisa o nekoliko čudesnih susreta kao malog grada Point Pleasanta.
15. studenog, 1966. godine dva bračna para su malo zalutala dok su se vozila na selo da posjete prijatelje. Bio je sumrak kada su prolazili pored stare vodenice, odjednom jedna od žena je počela buljiti u dva crvena kruga koja su svjetlila u mraku. Krugovi su bili promjera 2 inča i činilo se da vise u zraku. Tada su se počela približavati automobilu. Vozač i putnici su tada vidjeli oči velikog živog bića. Izgledao je ljudski, no mnogo viši, čak do 4 metra i imao je par krila na leđima. Velike crvene oči su izgleda hipnotizirale sve u automobilu, jer su svi buljili u njih minuti ili dvije. Tada je netko uzviknio: "Bježimo odavde!" i vozač je stao na gas. Dok je auto prelazio vrh brijega putnici su vidjeli još jedno krilato stvorenje koje je letjelo iznad drveća. Raširilo je krila i poletjelo ravno u nebo, dok je auto išao 100 km na sat.
Thomas Uri, mladi prodavač iz Point Pleasanta je vozio svoj automobil u rano jutro 25. studenog, 1966. Thomas je vidio visoko ljudsko stvorenje kako stoji u obližnjem polju. Odjednom je biće raširilo svoja krila i poletjelo vertikalno u nebo poput helikoptera. Letjelo je iznad automobila jedno vrijeme, nikad ne posustajući iako je auto išao oko 90 km na sat.
Netreba ni spominjati kakav je strah obuzeo sve stanovnike Point Pleasanta koji su vidjeli leteće čudovišta.
Slično leteće biće je viđeno u blizini grada New Haven u Zapadnoj Virginiji.
Connie, 18 godišnja djevojka iz gore navedenog grada se vozila kući poslije nedjeljne mise. Vozila se pokraj golf igrališta kada se pojavilo veliko sivo biće, barem 2.5 metara visoko. No djevojku nije privukla visina tog bića već dva velika crvena oka. Odjednom biće je poletjelo raširivši krila bez ikakvog zvuka.
Četiri prijatelja se vračalo kući sa plesa kod Standling Park, u Velikoj Britaniji, 16. studenog 1963. g. Odjednom su začuli pucanje grana i s tim se pojavilo gigant sa krilima šišmiša.
Slično biće je viđeno kod sela Nagorye u centralnoj Rusiji, u rujnu 1979. Bio je sumrak kada je student odveo djevojku na spoj. Sunce je brzo zalazilo. Student se zvao Igor Kuleshov. U sred spoja Igor je vidio tamni objekt kako leti oko 30 metara iznad zemlje. Igor je bio bez riječi kako se objekt približavao i poprimao oblik čovjeka odjevenog u sjajni oklop, poput viteza u Srednjem Vijeku. Vidio se i blijeda aureola iznad letećeg čovjeka. Odletio je točno iznad para i nestao u smjeru šume.
Istraživači iz SAD-a imaju dvije teorije što bi to moglo biti. Prva je da su stanovnici grada bili izloženi tajnim vojnim eksperimentima koji su ih naveli na halucinacije. Druga teorija je da bića postoje, no da se ne zna njihovo podrijetlo i da vjerojatno dolaze iz druge dimenzije.

Post je objavljen 29.01.2007. u 15:58 sati.