Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razjareni

Marketing

Vikend

Ovaj vikend mi je bio nekako miran.. tj. ja sam bio dosta miran (začudo :)).. u petak sam doma došal oko ponoći.. više nikad, ali NIKAD nejdem kada imam školu u drugoj smjeni petkom doma... čovik poludi! 1h smo stajali u karlovcu ko presni kurci.. pokušavali zaspat, ali naravno meni mora mobitel zazvonit:
pogledam tko zove a ono piše "Veca", javim se:
Ja: reci
Veca: kadi si ti?
Ja: u karlovcu
Veca: kaj tamo delaš?
Ja: spim
Veca: SPIŠ?!
Ja: pa da.. kaj oćeš?
Veca: Niš.. samo pitam kadi si.. spiš u karlovcu.. blago tebi
Ja: A kadi bi trebal spat?
Veca: kiki.. jesil ti pijan?
Ja: nisam...
Veca: Dobro... ajd vidimo se jutri..
*tu-tu-tu-tu*
.....................

I kaj da čovik kaže?!
Zanesen sam pobjedama naših u njemačkoj, ovaj tjedan mi se vrtio oko toga da kaj brže dojdem u dom i gledam svog najdražeg golmana Jerkovića :)
I da dobro ste primjetili.. neda mi se pisat velikim slovima posvojne imenice tipa karlovac i njemačka... iz inata :)
Cijeli tjedan sam čekal subotu... navečer.. jedna osoba zna zašto ;) (jeeeelda :D).. i naravno pošto mi je to u krvi uspil sam se triput spičkat na ledu dok sam došal do grada.. prvo sam išal glumit klizačkog velemajstora pa sam se zaletio s namjerom da se otkližem na jednoj nozi.. naravno dočekal sam se na guzici :D
drugi put kada sam se spičkal jest kada su me dica s kala počela gađat s gruda počel za njima trčat i naravno moja šlempavost je tuj imala ruke.. dočekal sam se na leđi :D
Treću put sam se spičkal na cesti.. šetao sam po cesti jer je pločnik bil pun sniga, i u mojem smjeru je išal neki luđački nastrojen vozač koji nije htio skrenuti, da brže dođem na pločnik skočio sam u stranu, poskliznul se i napravil špagu -.-... i da, nisam nosio adidaske već je moja umišljena guzica obukla najkice koje su pridonjele mojoj spretnosti te noći :)
Noć je bila zadovoljavajuća.. puna zagrljaja.. hvala na slikama mala.. upravo gledam onaj autoportert :D
I kaj još imam reći.. jedva čeklam sljedeću subotu.. da ju opet vidim (a možda mi se i ovaj tjedan posreći pa se vidimo ;)..
Pozdraf!

Post je objavljen 29.01.2007. u 15:52 sati.