Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/privatepropirty

Marketing

Heeeej!

EJ ljudi.Nisam vam pisala postove zato sto nisam bas imala vramena ovih dana.Zato cu sada sve nadoknadit.
Ovako...u petak,kad je završila škola išla sam opet na taekwondo s Andrejom i Laurom,a kasnije je došla Ivana G..Tam smo se zajebavale i onda otišle van.Kad smo došle,Igor je već bio tamo i sjedio.Ja sam krenula tam do njega i odjednom me Ines tak jako povukla i ja sam odjetila tam u garderobu i nisam ga stigla ni pozdravit...a dobro nije bitno.Onda smo se smijale,zafrkavale i odjednom meni Igor dođe:Tihana? a ja nisam skužila.Onda me je Ivana ''probudila''(nisam spavala)i onda smo otišli van i pričali.
Onda kad su ovi došli s treninga,ja,Laura,Andreja i Gales smo otišle u McDonald's i tam smo se nažderale i osramotile.
Andreji je bilo slabo,i palo joj je nekolko krumpirića a dođe Laura:Ma pusti,to će teta Mekdolanc
počistit.Onda smo ja i Andreja otišle na wc i Andreja je srala pa sam ja izašla van....Fuj!
Onda su mi ove dve sakrile jaknu u cvijeće.Ja onak pitam di mi je jakna,a dođe laura: možda izraste....kak je luda...I onda kad smo odlazile Laura se tam dere: bok kuharu! bok teta čistačica! bok teta mekdolanc!Ja sam umrla od srama.
Onda smo se vratile a Igorov brat i moja naj frensica Stepa(imam ih puuuuuuno) su bili tam sami i držali se za ruke...onda smo ih mi malo smetali pa su otišli van.I opet smo ih špijunirali.Al sam ja otišla unutra kod Matije i Matea zato kaj ni ona mene nije špijunirala.Al i oni su otišli van.Onda sam ja tražila ove tri,al ih nije bilo.Obišla sam cijelu zgradu a one su bile unutra.I tak.....onda smo otišle doma.


Post je objavljen 27.01.2007. u 21:52 sati.