Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yoko

Marketing

Još o prijevari...

Pomažete li u prekrivanju nevjere?
Sumnja je vrlo snažna emocija i teško ju je sakrit. Slična je ljubomori. Pojedinac koji sumnja u partnera odašilje signale o svojim sumnjama konstantno motreći partnera i njegovo ponašanje. Naravno ako partner koji vara detektira sumnju, više će se truditi prekriti. Svoje ponašanje će prilagoditi i sakriti sve očitije tragove nevjere.
Pojednostavljeno, sumnjičavi partner pomaže onome koji vara. Ako partneru pokažete signale sumnje biti će mnogo teže otkriti istinu.
U svakom slučaju osobe koje varaju su u prednosti – i sumnja i povjerenje rade u njihovu korist.

Vara li me partner?
Ako sumnjate da vas partner vara nemojte ništa poduzimati dok se ne uvjerite u to, dok ne pronađete čvrste dokaze.
I dok je u svakoj vezi korisno s partnerom razgovarati o problemima, kada se radi p prevari to nije slučaj. Osoba nikad neće priznati prevaru, osim ako je suočena s čvrstim dokazima. Nikad od partnera nemojte tražiti priznanje na temelju sumnji.
Čak i kada su suočeni s čvrstim dokazima neki partneri će i dalje lagati. Iako postoje mnogi trikovi za zbližavanje partnera ili za otvoreniju komunikaciju, kod prevare oni ne vrijede.
Unatoč tim problemima postoji nekoliko praktičnih metoda pomoću kojih možete otkriti.
Sve takve metode oslanjaju se na istraživanje i pažljivo promatranje. Naravno, neke od njih su neetične ako se vaše sumnje pokažu neopravdanima, ali su vrlo učinkovite.

Slučajna saznanja
U većini slučajeva prevara se otkriva sasvim slučajno. Muž dolazi kući ranije s posla, treća osoba sasvim slučajno otkriva istinu ne znajući s kim razgovara, partner zabunom šalje mail i sl.

Promatranje partnera
Praćenje partnera je vjerojatno najučinkovitiji i najpouzdaniji način za otkriti istinu bez njegovog znanja ili pitanja. Međutim špijuniranje partnera može uzrokovati i probleme. Je li etično uhoditi nekoga?! S druge strane ako stvarno želite otkriti istinu kako to učiniti?

-Josip-

Post je objavljen 29.01.2007. u 10:58 sati.