Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cuzamen

Marketing

Lažem za datum i vrijeme.

Danas je ponedjeljak, ali obzirom da pišem nedjeljama, odlučila sam da je danas nedjelja :D Može!
Ajme ajme, danas tri sata samo.

Jučer sam prije spavanja čitala Ericha Fromma: Umijeće ljubavi. To čudo moram komentirati za etiku :D To je Ante čitao kad je bio mlad mlad mlad. 'Je li ljubav umjeće?', 'Teorija ljubavi', 'Ljubav u praksi', to su otprilike podnaslovi:D Nema sumnje da ću naučiti svašta svašta svašta!
Jooj, veselim se subotiii:D Super!
Bilo je sad o Portugalu na Nultom satu, skoro sam se rasplakala od divote. Ozbiljno. Lagano sam se tresla i tako. I pričali su studenti na portugalskom. I ja ga hoću znat i pričat i ići u Lisabon. Ajme, prekrasno prekrasno najbolje!
Ajme da. Najvažniji događaj tjedna. Pripreme. Tamara i ja smo duboko istraumatizirane količinom povijesti koju smo morale čut i zapisat. No okej, ja sam optimistična. Kaže T. da su im sendviči u kantini bolji od mijočanskih.
Ja bi išla na neki izlet. I u H&M. I da se šetamo nekim gradom, slikamo slikamo slikamo smijemo pijemo kave na granicama jedemo sendviče pjevamo pijemo grlimo se. AJMO!
I da plešemo i vodimo dubokoumne razgovore i imamo fotosešene u lijepoj smiješnoj odjeći šarenoj i tako svašta pomalo. Trezan trezan trezan da pjevamo :D
Ko će s menom? (Bok, Alenko :D )

Post je objavljen 28.01.2007. u 23:58 sati.