Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Hrvatska Mladež izbačena iz gradskog poglavarstva grada Zagreba

Na stranicama www.uhm.hr objavljen je video koji prikazuje kako se gradski oci odnose prema Udruzi hrvatske mladeži. Na prvom videu koji se nalazi na njhovim stranicama fino se vidi kako Zvonimir Šostar poziva udrugu da dođu u gradsku skupštinu, bez potrebe da se prethodno najave, dok se na drugoj snimci, koja se nalazi ovdje, vidi kako su se proveli kad su došli u gradsku skupštinu.

Prije same konferencije HM je razgovarala s gosp.Šostarom i objasnila mu problem HM-a na što je on odgovorio da mi slobodno dođemo sljedeći tjedan, a da se nije potrebno čak ni najaviti te da će on osobno nazvati g.Kalinića pročelnika za kulturu grada Zagreba i da ćemo riješiti naš problem. To su nam već rekli g.Ljuština, g.Bandić i gđa.Kuhla Jelić.

Hrvatska mladež je sljedeći tjedan došla na sastanak ( 06.03.2006 ) i doživjela show-program od onih koji su plaćeni da nas vode i štite, a ne da osmišljavaju zabave na račun građana RH. Tajnica g.Šostara nam je rekla da ne možemo imati sastanak pošto se nismo unaprijed najavili. Na što smo mi reagirali podosta agresivno pošto smo to već doživjeli od g.Bandića, a i bili smo u 'pratnji' zaštitara.

Pozvana je Policija jer smo rekli da ne napuštamo ured dok nas g. Šostar ne primi bar na 3 min(pošto je obećao) da dogovorimo točan termin. Nakon dolaska Policije tajnica i policajac idu po g.Šostara i nakon nepune 2 min g.Šostar izlazi kroz poluotvorena vrata i govori da nas neće primiti danas već da dođemo drugi tjedan.


Post je objavljen 28.01.2007. u 20:39 sati.