Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Ddadd...nekad i sad :D
.

Otvorio je vrata toaletnog ormarića. Netko iz njegove šlampave obitelji (i Ddadd bi mogao biti netko iz te obitelji) nemarno je stavio neke stvari u ormarić i zatvorio vratašca ne hajući što će biti kad sljedeća persona dođe i otvori ormarić. Ormarić je točno iznad wc školjke i najvjerojatniji ishod čitave priče nije nimalo mirisan...

Kad je otvorio vrata ormarića ispale su odjednom četiri stvari. Ddadd je munjevito suknuo rukama i zgrabio aparat za brijanje lijevom rukom, desnom je zgrabio četku za kosu koju je lagano, žonglerski, odbacio u zrak i tako si oslobodio ruku da zgrabi plosnati old spice antirespiratik dezodoran. Četvrta stvar koja je padala bio je neki dezodoran u spreju koji je proletio pored Ddadovih ruku pa Ddadd nije imao drugog izbora nego da ga trenutak prije no što upadne u školjku brzo šutne nogom! Istovremeno sa šutom desnom rukom je opet uhvatio četku koja se taman vratila. Šutnuti sprej je u sljedećem trenutku snažno udario u vrata kupatila ali nije eksplodirao već je pao na pod i ostao na jednom mjestu, vrteći se.

Tada se Ddadd nagnuo malo u desno i namignuo dugokosom rumenom momku koji ga je gledao iz ogledala. Momak u ogledalu je u lijevoj ruci držao brijaći aparat, a u desnoj ruci četku za kosu i old spice dezodoran. Nakon nekoliko dugih trenutaka uživanja u vlastom šarmu Ddadd je sva tri predmeta odložio na veš mašinu, podigao sprej s poda a onda je je stisnuo šaku i ispružio kažiprst. Tim "pištoljem" upucao je macana u ogledalu, puhnuo u cijev i zavrtio "pištolj' oko kažiprsta te ga je nonšalantno spremio u futrolu!

Onda je glasno izgovorio samo:

"Ou jea!" :D


Par godina poslije....taram...taram... :)


Otvorio je old spice dezodoran. Poklopac mu je skliznuo i neviđeno drhtavom putanjom odletio je pravo u wc školjku! Nije da ga Ddadd nije pokušao uloviti, par puta je bezuspješno mahnuo rukom ko da pokušava uloviti muhu. Čulo se "šljap" kad je poklopac bućnuo u vodu.
Tada se Ddadd nagnuo malo u desno i zabuljio se u ćelavog tipa koji ga je preko podočnjaka gledao iz ogledala. Ispružio je kažiprst i ukokao lika u ogledalu. Kad je tip u ogledalu umro Ddadd je mirno gurnuo ruku u wc školjku i izvadio poklopac. Došao je s poklopcem do kade i počeo ga prati pod mlazom vode.

Dobro ga je oprao...stvarno dobro! O YEAHH! :D


Vaš Ddadd :)

Post je objavljen 28.01.2007. u 14:06 sati.