Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Life plays rough...

Veeeeeelika pusa vam, ljudi! Danas sam opet sretan jer mi je bilo fino čitav petak i subotu i baš sam sretan sretan. Ne znam spomenuh li ali u petak sam opet bio kod svog dragog na sleepoveru, ovaj put it was casual, bez presinga i učenja iako smo trebali radit zoologiju. Ali M me odveo u pastoralni centar gdje on non stop visi i zabavlja se, tako da mogu posvjedočit da im je tamo fakat super, imaju umrežene kompjutere i veoma domaću atmosferu, sve izgleda ko jedan veliki i udobni dnevni boravak. Baš nam je bilo zanimljivo. A prije toga nazvala je Ž pa joj je M malo svirao dok je ona slušala preko mobitela. I čini mi se da je za večeras opet naručila koncert. M nam je odsvirao (i otpjevao, recimo:) jednu svoju stvar i izrazito je sjetna. Od tome kako je fenomenalna neću ni govorit! Također smo uživali i u preliminarnoj izvedbi one stvari koju je Irena napisala za njihov bend. Veoma zanimljivo, jedva čekam da ih čujem all together kako rasturaju, mislim da će to bit zakon!

Sad dosta ovog ass-lickinga:), ionako on ne čita moj blog:)) Kad smo već kod njega (a kad nismo?), pozdrav i Regini, čuo sam da navraća, pa ovim putem jedan hellou! A sad, o čemu htjedoh govorit?

Da, danas smo trebali radit kemiju i jesmo ali ne dovoljno dugo. Neizrecivo kratko je bolja sintagma. No to nas nije spriječilo da odemo u kino i pogledamo Apocalypto. Film je, blago rečeno, užasan, Nemojte krivo shvatit, film je FENOMENALAN ali je tako užasavajuć, brutalan, tužan, sirov... Već sam početak me doslovno rasplakao, ne znam kako je bilo Žutoperki ali znam da sam ja lagano otpušto galone vode iz očiju. Ne želim govorit ništa jer možda ima onih koji ga hoće ići gledat. Ako ste mislili poć, pođite! Bit će vam jako žao Maja, kažem vam, iako kraj ima blago... Ma neću ništa reć. Osim jedne stvari, moram. Ta je definitivno jedina komična scena u cijelom brutalnom filmu. Love negativci pozitivca i sad jedan bad guy nasloni, onako nonšalantno, ruku na panj usred prašume. Naravno, to je jedva dočekala krvoločna zmijurina koja je snatrila pod bananinim listom ali je sad samo poskočila i pošteno ga zagrizla za vratnu arteriju. Pozna ženska ljudsku anatomiju!
Tada priđe zločesti general, pogleda jadnika i simply spartanski, na tečnom majanskom, reče: "Sjeb`o se." Pocrkali smo od smijeha iako film nije ni trunčicu smiješan. Iza toga išao je rasplet s laganim zavrnućem pred sam kraj, s tračkom uzaludne nade kao grand finale. Sve u svemu, film definitivno vrijedi pogledati.

A sad neočekivani kraj. Posta. Jer se dogodilo par stvari zbog kojih ne mogu nastavit. Moram se ić posvetit tomu, sufficient to say da sreća popušta. Ali ne moja nego nečija druga ali isto kao i da moja popušta. Drž`te se...


Post je objavljen 28.01.2007. u 12:37 sati.