Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dancy190689

Marketing

A joj,joj,joj......

Ovaj tjedan je bio grozan. Ne toliko u školi, već zbog moje obitelji. Prvo mi teta završi u bolnici, pa jučer saznam da mi se bratić hitno vraća s broda zbog moguće malarije. Pa me zanima kako netko može oboljeti ako je cijepljen? Zar to ne bi trebalo biti osiguranje od bolesti? Na svu sreću on je brzo prepoznao znakove pa će bit OK. A šta da nije? Ne želim ni pomisliti na to!!! I kako da se ja uz sve to koncentriram na školu? U ponedjeljak ja idem po injekciju (to mi je postalo već tako uobičajeno kao da nemogu živjeti bez toga, to vbiše ne spada pod rubriku „bolesti“). U srijedu pišem ispravak iz info (već sam svima dosadna s tim, al meni je to jaaaaaaaaaako bitno da odmah ispravim). I onda u petak pišemo matematiku (1 sat, ne 2 sata!) jednadžbe i nejednadžbe. Al zato jedva čekam da prođu ova 2 tjedna jer 10.2. idemo u ZAGREB!!!!!!!! Jei!!!!!!!!! Idemo gledat Da Vincijevu izložbu. Ma nije bitno šta, bitno je di je to!!!!!!!!
Druga stvar: rukomet!!!! Od 6 odigranih utakmica mi imamo 6 pobjeda. Danas u 16:15 igramo sa Španjolskom(borba za 1.mjesto u skupini). Jučer je bilo napeto s Češkom. Stalno izjednačeno. Al sva sreća pa je Lackoviću išlo inače bi izgubili. Ma dobro ne bi, al nikad se ne zna!!!! Ne znamo još tko nas čeka u četvrtfinalu. A kao da je to i bitno. Pa pobijedit ćemo!!!!!!!!!

A sad se moram posvetiti štafeti koju mi je draga Ena proslijedila. Moram napisat, valjda, kolio sam ja to shvatila, 5 stvari o meni koje neki znaju, a neki ne!! Hm,hm,hm.... pa šta reći??
1. Ono što mi je ostalo zapamćemo s početka djetinjstva je to da me je kad sam imala 4. godine pijanac u Fići pobrao ispred kafića mojih roditelja. I to je sve moj djed vidio a nije mogao reagirati pošto ga je 2 mjeseca prije „pokosio“ infarkt. Bila sam 20 dana u komi, al sad je to sve iza mene. Mođda sam zato i pobornik ovog zakona o 0,00 promila!!!!!!
2. Kao mala htjela sam biti kirurg i to me jaaaaaako dugo držalo. Onda sam htjela biti farmaceut, al uvijek je tu negdje uza sve bila i matematika pa sam tako 2004. godine odlučila upisat prirodoslovno matematičku školu (poneka se jaaaako mučim, al mi nije žao. Šta sam htjela to sam i dobila)!!
3. U 1. razredu osnovne škole napisala sam „Danijeline magične kolače“ (sastojci su im uglavnom zemlja, pijesak, salata, drva, tj. sve što sam mogla nać u bakinom dvorištu) i napisala sam „Danijeline logičke zadatke“ (zadaci koje sam negdje čula ja sam ih zapisivala). To je valjda bila naznaka moje budućnosti s matematikom.
4. Negdje karejm 7. početkom 8. razreda napisala sam popis stvari koje moram napraviti, nabaviti do mature i taj papir se kasnije mora spaliti
5. Panično se bojim starih liftova. Do sad sam uvijek svugdje išla pješke, al kako sam se preselila na 12. kat počela sam se voziti nekim liftovima. Majinog me još uvijek strah. Ima ključ!!! TO je praprapraprastari lift!!!!!!!!!!!!!

To je to!!!!!
Ah,da, moram to i proslijediti:
MajiCH – jer je uvijek tu kad je trebam
IvonCHe – kad dođe na net da nešto i napiše
Thule – jer bi mogao svašta napisat

Ne zanam kome više proslijediti... to je dosta... i previše....

Pozdrav svima!!!!! Javim vam se u četvrtak kako je prošla informatika. Držite mi fige!!!!!!!thumbupthumbupthumbup




Post je objavljen 28.01.2007. u 10:55 sati.