Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

Haris Poppers i Tajni kanalizacijski odvod (10.Poglavlje)

ALI PRIJE!?

S obzirom da je danas "HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!" osjećam se jako darežljivo, pa ću onda svim čitateljima pokloniti zadnje poglavlje Harisa "Poppersa i Tajnog kanalizacijskog odvoda".
Dugo smo se družili sa ovim nastavkom, a sada ću se baciti na pisanje knjige "Haris Poppers i zatočenik klinike za odvikavanje". Nadam se da ću ga ubrzo završiti, kako bi i vi uživali. U međuvremenu ću se baciti na tip prijašnjih postova (prije parodija) i nadam se da će vam se svima jednako svidjeti.

Da ne baljezgam bez veze, EVO ZADNJEG POGLAVLJA IZ KNJIGE "HARIS POPPERS I TAJNI KANALIZACIJSKI DVOD":


"Umri muški ili plači ko pizda"

Kada su Haris i Rom došli do Jožina kabineta, ušli su unutra, kada su primjetili da se joža pakira. Upitali su: "Kamo ćeš sa svim time!? Pa ideš u kanalizaciju, ne na ljetovanje!", a Joža kaže: "E baš idem na ljetovanje, Sorry mali, ali sestra će ti crknuti, a ja nemam vremena tražiti je jer mi avion polijeće za sat vremena.". Haris i Rom nisu htijeli dozvoliti Joži da se izvuče te su izvukli krigle i zaprijetili mu. Joža ih je morao slijediti. Rom upita Harisa: "A kako ćemo naći ulaz u odvod?", a Haris će na to: "Prije 50 godina, djevojčica je umrla u wc-u. Što ako ga nikada nije ni napustila?", a Rom će revolucionarno: "Plačuća Mirta!", te su krenuli u ženski wc gdje je živjela Plačuća Mirta. Haris joj je prišao i rekao: "Mirto, kako si crkla?", a ona odgovori: "Rigala sam ttu na wc-u, kada sam čula da je netko unutra. Htjela sam se izbljuvati po njemu, ali kada sam otvorila vrata, crkla sam. Zadnje što sam vidjela bila su dva velika žuta oka kako vire iz umivaonika.". Haris je rekao: "Hvala, puno si mi pomogla.". Prišao je umivaoniku i progovorio "Štakorinjim" jezikom. rekao je: "Vrijeme za odštropavanje!" i za čudo, umivaonici su se počeli pomicati. Od jednom, ni od kuda, u podu se stvorio poveći Šaht. Kako bi provijerili dubinu, prvo su unutra šutnuli Jožu. Kada s čuli tupi udarac, krenuli su za njime.
Došavši na dno, pogledom su tražili Jožu, ali nisu ga našli. Ušli su u jedan tunel, više nalik spilji, kada je za Romov vrat skočio Joža. Oduzeo mu je kriglu i rekao: "Kako lijepo. Sada ću opet ispasti faca. Došao sam u Tajni kanalizacijski odvod i vi za mnom, bilo je prekasno da spasim Đinovku, a vas ste dvoje popizdili i više neznate ništa. SAD ĆU VAS SREDITI!", te zamahne kriglom prema Romu, međutim, kako je Romova krigla bila razbijena, uvijek je postizala kontra efekt, te umjesto da je podebilio Roma, podebilio je samog sebe, ali to nije sve. Uz to je i urušio tunel te je razdvojio Harisa i Roma. Haris mu kaže: "Rome, trči gore po pomoć, ja idem pronaći Đinovku."
Kretao se mračnim tunelima, sve dok nije izašao u jednu veliku dvoranu. Vidio je Đinovku kako leži u sredini. Potrčao je do nje i pokušao ju probuditi, ali nije uspio. Od jednom, ni od kuda, iz njega se stvori jedno poznato lice. Haris ga ugleda i krikne: "Matko Vurojss! Pomogni mi, morm ju spasiti!", ali Matko uzme njegovu kriglu, baci na pod malu knjižicu sa svojim inicjalima, istu knjižicu koju je Haris pronašao u wc-u kod Plačuće Mirte, i rekao mu: "Kako moćno oružje može biti ovaj dnevnik u rukama tako male bedaste djevojčice...", Haris se ukipio... "Tko si točno ti i što će ti moja krigla?", upita Haris, a Matko počne po zraku kriglom ispisivati svoje puno ime i prezime: "Matko Mata Vurojss" i kaže: "Zar si mislio da ću cijeli život nositi prezime mojeg nečasnog, polupijanog oca!?", zamahne kriglom i iz njegova imena nastane rečenica: "JA SAM VOTKAMORTUS". Haris se usrao od straha. Odlučio je pobjeći, ali je VotkaMortus pozvao Štakoriska, koji je počeo trčati za Harisom. Haris se tada sjetio kako će se riješiti beštije. Obećao je štakoru da može pojesti profesora Šnapsa i Dušana zajedno, ako mu odluči pomoći, i Štakor je pristao. Oboje su krenuli prema VotkaMortusu. Štakor ga je napao, ali se on uspio obraniti Harisovom kriglom. Ubio je vlastitog štakora. Haris je prišao do Đinovke i pokušavao je probuditi, ali nije mogao. "Kako njena snaga pada, moja moć raste! Još alo i biti ću među živima!", reče VotkaMortus, ali Haris to nije mogao dozvoliti. Podigao je dnevnik i istrgnuo je stranicu iz njega. "ŠTO TO RADIŠ!?", reče VotkaMortus prestrašeno, a Haris spusti hlače i počne tim papirom brisati guzicu. "NEEEEEEEEE!!!!!", uzviknuo je VotkaMortus, a Haris je nastavio, sve dok od Votkamortusa nije nastala hrpa govana.
Kada je Votkamortus nestao, Đinovka se probudila. "Haris!! Kunm ti se, nisam znala što radim... Poševila sam te kada si spavao! Oprosti...", rekla je Đinovla, a Haris će zbunjeno: "A što je bilo sa dnevnikom Matka m. Vurojssa, šta ni onda nisi znala što radiš?", a Đinovka kaže: ""Ne, onda am znala što radim, znaš da volm raditi sranja, ali kada smo se poševili, onda nisam znala što radim...". "Nema veze. Glavno da si dobro. Idemo natrag."
Kada su naši junaci izašli iz kanalizacije, u velikoj, glavnoj školskoj dvorani, čekali su ih profesori i prijatelji koji su napokon bili izliječeni. Haris i Rom su bili jako sretni što vide Harmoniju i Eshola, sada će napokon opet moći nabavljati slike iz žeske svlačionice.
Duplivinjak je Harisa pozvao u svoj ured da popriča s njime, ali u uredu ga je čekao i Luciano Mutivoda, Dušanov otac, koji ga je odmah pitao: "Koji se to kurac događao u školi!? Tko je bio odgovoran za sve ove napade!?", a Duplivinjak odgovori: "VotkaMortus, ali ga je Haris kao uvijek isprašio natrag od kud je došao. Iz govana se rodio, u govna se pretvorio.". Luciano se nevozno okrenuo i rekao: "Nadajmo se da će Haris uvijek biti pri ruci, ako se Votkamortus poželi vratiti... STAMENKO! MOJ ŠTAP ZA HODANJE!!!". Haris je od jednom čuo poznato ime... Kad ono, mali šugavi liječeni alkoholičar Stamenko dolazi do Luciana sa štapom... "Obitelj kojoj služiš je... Mutivoda!?", kaže Haris, a Luciano šute Stamenka po stepenicama i zaviče, Dobiti ćeš svoje kući. Haris potrči za njima i pruži Lucianu Mutivodi dnevnik Matka Mate Vurojssa i kaže: "Mislim da je ovo vaše. Ubacili ste to u košaricu Wilkillovih kada smo kupovali knjige, dan kada smo se upoznali.", Luciano mu odgovori: "Nemam pojma o čemu pričaš, ali primljeno na znanje.", te je dnevnik uvalio malome Stamenku u ruke. Stamneko otvori dnevnik i u njemu pronađe... Ništa drugo nego... "STARA SMRDLJIVA ČARAPA!? GAZDA ME JE OSLOBODIO!". Luciano se okrenuo prema Harisu, vidio da nema čarape na jednoj nozi pa je zavikao: "UBITI ĆU TE ZBOG OVOG!!! SDA ĆU TI TA ĆELAVA MUDA ISČUPATI!!!", te je bjesno zamahnuo štapom, ali se sada Stamenko umiješao: "NEĆEŠ MU NAUDITI!", uovio je štap i zabio Lucianu u šupak. Luciano je otpuzao dalje.

Haris, Rom i Harmonija su sretno završili sa školom. Joža još i dalje nezna za sebe. Lucianu vade štap iz guzice, a Stamenko se napokon mogao baciti na cuganje. Odlučio je da više nikada neće biti trijezan.


KRAJ


Eto, još je jedna legenda završila, a nova je na putu. Trebat će mi malo vremena da ju sastavim, jer mi je na faxu po prilično gusto, pa neznam kada ću uloviti vremena.


Ljudi uživajte i budite mi pozdravljeni.

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!


Post je objavljen 27.01.2007. u 15:32 sati.