Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaodajevazno

Marketing

Eto da kažem i ja pokoju o toj cool listi :-)

Što mi posebno upadne u oči svaki put kad posjetim naslovnicu blog.hr?

Dva bloga sa liste cool blogova!

Da odmah napomenem da me zapravo boli briga za te liste i da mi nikada nije bio cilj doći na njih(cool i almost cool),ali ako već postoje onda bi trebale biti pravedne.

Dva bloga koja su se tek nedavno pojavila uopće u blogosferi odmah su zauzela mjesta na cool listi.Mislim da znate koji su to:Preko ruba znanosti i U ringu s Anitom Malenicom.
Znam da su oni poznati i tome sl.sranja,ali ne znam zašto bi im to dalo neka veća prava u ovom virtualnom svijetu.Neki su mjesecima,godinama na almost cool list,trude se i redovito pišu i to kvalitetno,a ovo dvoje(za čije blogove neću reći da ne valjaju) su već prvog dana upali među «cool» blogere i to samo zato jer su poznati.

Po čemu su oni posebniji i drukčiji od mnogih drugih blogera?Mislim da bi blog trebao biti mjesto gdje se mogu dokazati i oni ostali,»nepoznati»,kao što mnogi već i jesu,pa su čak i knjige nastale.Mislim slobodno nek oni pišu,ali zašto mi se čini da će svako toliko na naslovnici biti upravo njihovi postovi? Ne znam stvarno.

Da napomenem,meni se osobno sviđa blog Preko ruba znanosti i mislim da po kvaliteti spada na tu listu,ali spada također još puno blogova,koji su kako rekoh,mnogo duže postoje i nikome ništa.(shvaćam da blogova postoji zaista puno i da nije moguće sve blogove obići pa je puno dobrih ignorirano,ali ipak...)

Mah!
Nije da se nešto pilam oko toga,ali eto morala sam primjetiti.

Pozdrav svima!


Post je objavljen 26.01.2007. u 18:23 sati.