Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cudesnostravicnomonstruozna

Marketing

opet ja.sada fakat često pišem.a jebiga...
ljudi ja sam se pomirila sa svim.i shavtila sam nešto jako čudno.pomalo staršno.moje dvije nabolje frendice,maja i patricija,one su vam meni sve na svijetu.sad kad se saznalo za to da maja odlazi nešto me fakat pogodilo.ja patriciju više ne poznajem.
ona,onak kao da se ništa nije dogodilo,normalno priča,kao da joj uopće nije stalo.ja pokušavam svaki trenutak provesti s majom,a ona ,patricija,trči po školi za jednim frajerom,pokušaav mu se uvuć u guzicu,prati kao opsjednuti fanatik.ja se pitam,pa kaj je tebi ženo?! zar ti svaki dan odlazi naj frendica?
ja ju više ne prepoznajem. čini se da se iza one maske dobre,pametne i osjećajne cure krije obična glupa,neinteligentna kuja? nemoguće,bar sam tako mislila do prije neki dan. više je ne mogu pogledati u oči,kad znam da iza tih smeđih očiju postoje tolike zavjere,zlobni planovi i osvete! ja si msilim,kud si ti curo došla,na taj si se,znači,nivo spustila.još jučer si govorila kako mrziš iz dna duše one male fejkerice kojima je samo stalo do dečkiju i šminke. a sad si i ti takva. kad te gledam kako po školi luduješ i trčiš za tim dečkom,smuči mi se. jer smo još jučer pričale kako bi rađe bljuvale nasred škole nego se tako ponašale.
mislim,kud si ti došla? ti si jedna obična dvolična glupača. neprepoznajem te više.
ako moram birati,rađe bih bila prijateljica s wc školjkom nego s tobom.
i još se uvijek pitam,zašto ja? zašto se to meni moralo dogoditi? poslije svega ovoga,još i ti.
mislim,znam da nemam sreće,ali da nemam ni OVOLIKO sreće nisam mogla ni sanjati...
ugl.baš me briga za tebe i tvoj jadni dvolični svijet.


Post je objavljen 26.01.2007. u 10:06 sati.