Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kreativnikutak

Marketing

5 malih tajni koje niste znali o meni

Dubro jutro, društvo!

Tko čeka - dočeka.
Štafeta je došla i do mene i slijedi pet stvari koje niste znali o meni. Iako je ovaj blog star samo par dana i neki me uopće ne poznaju, nema veze.

Image Hosted by ImageShack.us
Ashley David

1. Prva stvar koju moram naglasiti je da sam strašno, strašno, strašno škakljiva osoba. Kada smo u školi, dovoljno je da horsy napravi samo nagli pokret ruke, i ja se već trgam i vičem. Zaista imam reflekse što se tiče škakljanja. Mislim da je to netko još napisao.. A da! Rusalka. Horsy mi je rekla kako je ona također škakljiva.

2. Kao drugu stvar navest ću kako sam strašno neuredna osoba. Zato sam svoj blog i nazvala - kreativni nered. PO horoskopu sam djevica, pa iako piše da su djevice jako precizne i uredne, ne vjerujem u to.

3. Apsolutno moram spomenuti da dok sam bila mala, mrzila sam klaunove. Strašno sam ih se bojala, i tako, jednom dok sam sa mamom i tatom išla u cirkus (u Rusiji, tamo smo živjeli), derala sam se i vikala, da su nas skoro istjerali. Od tada mrzim cirkuse.

4. Ja sam vrlo boležljiva i osjetljiva osoba. Dovoljno je da jedan dan nemam kapu i - voila - već sam bolesna. Baš kao sada, i zato danas ne idem u školu.

5. I zadnja stvar o meni koju ću navest je da se obožavam šminkati, ali najgroznije mi je skidati si šminku, tako da tu kreativnost ostavljam za neke posebne događaje.

Image Hosted by ImageShack.us
Ashley David





Post je objavljen 26.01.2007. u 07:42 sati.