Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Disordered

Jeeeeeeej, snijeg!!! Konačno! Baš sam danas nekako čudno raspoložen, nemam pojma... Možda zato što sam danas opet imo onako GROZAN dan ko nekidan, ko zna, ali ipak ispunjen nečim nedefiniranim. Nešto je ostalo nerečeno danas, imam takav filing i sad neću moć zaspat od razbijanja glave oko toga. Ali da umirim mamu Zlicu, ovaj vikend me očekuje LUDA ZABAVA s kemijom i zoologijom tako da nema potrebe za novim opomenama! Da mama, učit ću, bez brige, hvala što brineš.... :)

Shvatio sam (opet, već treći, peti, stoti put) kako na ovom jadu od bloga spominjem samo M&Ž i naše zajebancije. Malo je teško prenijet sve to riječima jer vjerujte, puno je bolje kad sudjelujete u tome svemu. Danas je M bio IZRAZITO smotan i sam je sebe zbunjivao čitavo vrijeme. Dok smo Ž i ja raspravljali o problemu s virusima na njenom komp, on se samo onako panično upo s pitanjima "gdje su Rusi, kakvi Rusi, zašto ona ima problema s Rusima?" Onda je poslije malo prčko po Ž-inim stvarima tj. po njenoj robi i onako je slučajno podigo grudnjak. Tek kada je shvatio što drži u ruci, bacio je to kao da je uhvatio za rep izrazito iznerviranog krokodila! Mi smo umrli od smijeha kad smo vidjeli njegovu reakciju na obični korpić, zaboga čovječe! Pokušavo nam je objasnit da se toga ne gadi ali da BAŠ TO nije htio uzet u ruke! Ali nema veze, poslije mu je Ž vratila tako što mu je (ne)namjerno zalila kožnu jaknu sokom. Popizdio je, sav je bio ljepljiv! Onda nas je ona natjerala da idemo na Bundek (pješke, po snijegu) pa smo se tamo zajebavali po igralištu za dječicu i grudali s onih nekoliko grama snijega koji su preživjeli topljenje. Ž mu se opet osvetila tako što ga je bacila, zajedno s njegovom skupom jaknom, u vlažni pijesak! Onda su se pomlatili. Pa su prestali. Pa je uslijedila faza međusobnog ispričavanja i grljenja koja je potrajala dobrih pola sata. Ja sam sa strane divljo po onim konopima za penjanje, silovo ljuljačku i umiro od smijeha dok su se oni jedno drugom ispričavali. PA sam najebo jer sam se onda i ja moro grlit s njima, jer naravno, i ja sam kriv što su se njih dvoje pobili... Ali nije mi nešto teško palo... :)

Tako, dosta o njima više, ispada kao da nemam život. Što je i točno, jer konstruktivnog života nemam, samo se zajebavam i zajebavam. U ono malo vremena kad trebam nešto radit, ja to okrenem na zajebanciju. Meni je super ali neću moć dovijeka tako baš funkcionirat. Dok traje, traje.

Malo su me svi ovi lijepi postovi oko mene potakli na razmišljanje. "Oooooooo, neeee!", sigurno vam se mota po glavi, "evo ga opet razmišlja, sad smo ga najebali!". Pa trpite, sami ste si to izabrali. Helgice, malo si me zatekla svojim razmišljanjima ali mislim da svi oni ljudi koji te iskomentiraju imaju pravo. I ja sam zaljubljen u osjećaj ljubavi ali jebiga, treba čekat da dođe i osoba koja će to upotpunit. Mislim, znaš da ja već imam na pameti jednu baš pravu osobu za to (NIJE Miško, ne možete vjerovat, jel da, da je ova čak i ženskog spola:) ali čisto znam da od toga nema ništa. No to me ne sprječava da budem zaljubljen u ljubav. I baš je fino, samo ipak nedostaje ono najbitnije, zar ne? Baš znam kako ti je jer je naša situacija potpuno ista. Ali...

Ne, ne da mi se više, sorry, nisam raspoložen danas za kenjanja, iako sam se zabavio, nemam snage više... Danas je jedan dio trojke bio u bedu pa je to utjecalo na nas dvojicu lagano... Da bar znam u čemu je problem pa bi ga možda i eliminirali ali ona ne želi ništa reć, samo se bedira non stop! Kvragu, nije PMS jer je to već prošla nekidan, nije bilo baš teško za prepoznat. Ali danas je isto u nekom kurcu čitav dan, onako je puca tu i tamo. Nas dvojica se fakat zabrinemo onda jer njoj to ne priliči, neobično nam je kad je takva! I izbedira nas onda. Kad god je jedno od nas u bedu, automatski je i ostalo dvoje, vidite na kojoj smo razini povezani! Tako da mi danas nije više do perverzije i sarkazma i sranja i svega slično. A moj M je konstantno u nekim sranjima i problemima, život ga baš ne obožava, ne znam odakle tom čovjeku snage da se bori s tim, ja mu se fakat divim. Tako da mi je fakat monumentalni uspijeh kad ja ne padnem u bed zajedno s njima! Sorrite, bit ćemo valjda sutra bolje volje pa ću se vratit u svoj element. Dotad, uzmite si par dana godišnjeg, nekamo otputujte i SKINITE SE S VRAŽJEG INTERNETA JEBEMU!!!


Post je objavljen 25.01.2007. u 23:58 sati.