Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezideja

Marketing

romantično, zar ne?!

joj, gle! baš lijepo pada snijeg! ako pogledate kroz prozor, možda i vi budete imali sreću vidjeti kako lijepo pada snijeg! baš mi je drago da pada snijeg! kako romantično, zar nije?! dođe mi da se poserem od sreće i drgosti!, woow, baš lijepo pada snijeg! nisu li snježne one planine, nisu li?! joj da je barem sada koraljka tu negdje blizu, pokraj mene ili bilo koga! (S onom guzicom, bilo bi čudo da nije pokraj nikoga!)
ovaj snijeg me tako podsjeća na snjeguljicu iliti ga snježanu i onu njenu lijepu bijelu kožu, te kako su je 7 patuljaka guzili i svršili joj jedan po jedan po crnoj kosi poput ebanovine! Nije li potom ta kosa postala bijela i ljepljiva, pa je to bila prva albino snjeguiljica?! joj zaista nisma siguran! A ja sam čuo da su tu ili neku drugu snježanu ili snjeguljicu (nisam siguran) ti ili neki drugi patuljci htjeli guziti samo da bi igrali jamesa bonda 20 minuta duže!

Joj, baš lijeopo pada snijeg, podsjeća me na bombardiranje srbije i čačka!

joj, napišite dragi čitatelji komentare o tome dali je i vama romantično i drago kad gledate kako pada snijeg, te bih volio da oni koji su se posrali od dragosti ne pišu komentare!
Hvala unaprijed, vaš i naš:
Luka the Lovranac

Post je objavljen 25.01.2007. u 22:29 sati.