Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Udruga za zaštitu prava muškaraca

Konačno sam uspio registirati Udrugu za zaštitu prava muškaraca. Kako sam i sam kao i većina muškaraca macho pičkica registrirao sam je pod lažnim imenom, točnije kao Sir Eduardo Krbavski. Kuja na šalteru se samo osmjehnula kad je to vidjela. Znala je da nisam plemičkog podrijekla i da mi krv nije plava, ali svejedno je lupila žig. Boli je pička, zna da s time ništa neću postiči. Zna da mi je udruga za kurac. Doslovno. A to znaći da je u kurcu. Doslovno. Većina muškaraca su kao i ja samo macho pičkice. U birtiji su glasni i borbeni ali kod kuće ne smiju ni pisnuti. Žene im (ovdje se već povlačim iz mase) svakim danom odrizaju dio muda i na kraju će postati pravi evnusi. Žalosno je to. Zato i jesam osnovao udrugu za zaštitu prava muškaraca. Odmah da kažem u članstvo primamo i "razumne" žene. Što nas je više to bolje, znam svejedno da će rijetko tko od tih macho pičkica imati muda da se upišu. Žene im sigurno neće dati odobrenje za to. Samo nek spomenu udrugu pa da vidiš zla! (Mogući scenarijo): "Molim? Di bi se ti upiso? O pička li ti mila materina, ako tebi nije dobro onda ne znam kome je! Svinjo jedna nezahvalana! JA sam preživjela DVA carska reza i sad ne smijem imati djece, a ti? Ti si lokao u birtiji OBA puta bolijo te kurac, samo si mi poslao sms - "jel dečko?" OBA puta, pička li ti materina ona koja te nije odgojila i td."
A udruga mora nekako opstati zato više ciljam na (razumne) žene. Feminizam* je totalno OUT! Konačno su kuje skužile da od toga nema kruha i da si samo time nanose štetu (feminiskinja=lezbača itd.) I zato dosta žena dolazi blizu razumu (vrlo blizu!) i nedostaju im oni PRAVI muškarci, oni koji ne peru suđe nedjeljom i koji smiju ponekad otići u birtiju bez nje (žene, jeli). Muškarci s mudima, i naravno s kurcem, jer muda sama po sebi su goli kurac, jeli. Muškarci koji će ih izjebati i s guza ako treba, a da kasnije plačnim glasom ne pitaju "da li te bolilo? jesam li previše gurnijo?" itd.

Manifest udruge još nije u finalnoj verziji, ali ima par stvari za koje se zalažemo. Prije svega za promjene! Jeli.

1. ukidanje reklama za uloške, pogotovo onih koje prikazuju sipanje (gustog) soka od rajčica na uložak u krupnom planu za vrijeme (aproksimativno!) večere. U najmanju ruku cenzura!

2. izbacivanje izraza. "Davanje pičke" i svih izvedenica istog. Nikad mi to nije bilo jasno, naime. Koliko sam vidio iz osobnog iskustva, kako i iz porno filmova i virenjem kod komšija, žene u jebanju (da ne kažem "seksualnom činu" ili "vođenju ljubavi") uživaju kao i muškarci, a neke i glasnije. Dakle, to nije nikako radnja koja bi za ženu predstavljala nelagodu ili nekakav napor za koji ona svojim psihofizičkim karakteristikama nije sposobna ili spremna. Zašto onda, jebemu sporost HŽ-a, taj ružni izraz: "Davanje pičke"?? Koja je to dlakava feminiskinja prva lupila? Svašta!

3. žena ne bi trebala ometati muškarca u drijemežu poslije obilnog ručka s zahtjevima za pranjem suđa. To je sasvim nepotrebno i pogrešno. Muškarcu to oduzima mnogo dragocjena vremena i remeti mu tijek unutarnje energije (jako bitno!) pogotovu nedjeljom. Žena isti posao može uraditi brže i efikasnije (bez razbijanja tanjura i deterđenta na zidu iznad sudopera, itd.), zašto onda siliti muškarca? Sve te "sitnice" uništavaju muškarčev chi (koji je vrlo bitan, kako i sami pogađate za njegovu krhku potenciju - zašto riskirati? itd.)
Žene, griješe. Ne daju muškarcima nikakav poticaj. Eto ako su baš TOLIKO umorne i ne da im se poslije pravljenja ručka, oblačenja i dojenja djece "ČAK" i suđe oprati, trebala bi barem muškarca stimulirati nekakvom nagradom. Ne mora to biti ništa materijalno. Ništa što se ne može obaviti u kući. Naprimjer, vrlo dobar primjer je Ivana (34) iz Karlovca, koja kaže. "moj muž bi samo jače zahrkao kada bi ga poslije nedjeljnog ručka zamolila da mi pomogne oprati suđe. a onda sam u nekom muškom časopisu pročitala šta trebam uraditi. i probala sam. došla sam do njega liznula ga po desnoj ušnoj resici i šapnula mu, da ću mu popušiti kurac i progutati sve što izađe čim djeca legnu, ako bude tako dobar da mi pripomogne pri pranju suđa. odmah se razbudio i skočio na noge, čak mu nisam morala ni pomagati, sve je oprao sam i složio na prava mjesta u visečoj. " Itd. Mislim da jedna od vas to najbolje zna izraziti riječima pa neću ništa dodavati.

Toliko, dakle za sada.






* Feminizam - stvarno ružna pojava, ženi dlake na nogama i leđima ožilave i postanu gušće, jadnicu čisto boli brijati ih pa daje izjave u stilu: "Zašto bi se ja brijala? Bog je i žene stvorio dlakave! Zašto muškarci smiju puštati brkove a žene ne? itd." Srašan prizor. Glas im se produbi i počnu govoriti glasnije, nerijetko lupajući šakom o dlan. Nakon toga im se i sise povuku pa počnu nositi košulje i kožne jakne, a dok se i ne snađu postanu lezbače. Stvarno strašan prizor, tko nije očima vidio ne može vjerovati. Itd.




Post je objavljen 25.05.2007. u 21:59 sati.