Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cimeraj

Marketing

Početak početaka.. moje autorske karijere..

PIŠE: RAMAC DRUGI

Dragi moji,naši i vaši, malobrojni čitatelji ovog ,spontano nastalog cimerskog blog-izdanja, evo nakon dugo vremena odlučih da i ja pokušam iznjet par svojih teško smišljenih riječi. Inače, već ste upoznali dvojicu mojih cimera,ujedno i jako dobrih momaka i prijatelja, pa bi bilo možda ok da sad dokažem i ja svoje postojanje kao treći član bloga, ali „treća sreća“ će ovog puta ostati samo nedosanjani san.. Posljednji put sam pisao ovako nešto u četvtom gimnazije u okviru pismenih zadaća, no nadam se da ćete ipak uspjeti skupiti dovoljno živaca i stpljenja da pročitate ovo što ću napisati ove noći!
I tak, nakon kratkog uvoda, sad slijedi zaplet tj. po nekom pravilu trebalo bi biti tako, aliii ja ću malo bježati od pravila pa će i ostatak biti jako koncizan i skroman.. Da bi vas pokušao navesti na čitanje ostatka teksta ispričat ću vam jednu zanimljivu anegdotu, ako je tako mogu nazvati, koju je jutros prouzročio moj cimer, tzv. slavonac prvi,
Gore navedeni je juros otišao prvi iz stana i lijepo zaklučao stan; i naravno ne bi u tome bilo ništa loše da nije sa sobom ponijeo i moje ključeve od stana, dakle ostavio me na milost i nemilost zaključanog u stanu, a posao ne trpi kašnjenje.. Imao sam 10 minuta da iizmislim nešto da bih izišao iz stana i stigao na vrijeme na posao. Budući da je cimer, taj možda malo zaljubljen slavonac, bio nedostupan , preostalo mi je da pokušam napravit nešto nemoguće ili možda glupo.. i da ne duljim, napravio sam nešto što i nije baš za pohvaliti ali priča bi izgubila vrijednost ako ne bi bila u potpunosti iskrena. I tako ja, poput onih majmuna iz zoo –a, ili pak specijalaca Al-kaide, iskoristio sam gromobransku traku i na čuđenje prolaznika spustio se niz nju, sretno ili spretno, nemam pojma ni ja. Malo se zacrvenio, pognuo glavu pred svim tim ljudima koji su me čudno gledali ali bitno je da sam ipak na kraju stigao na posao..
Srećom, nije vrijedila ona „po jutru se dan poznaje“ pa je ostatak dana prošao relativno dobro.
I eto, ovo će biti kraj moje premijerne priče, čiji sadržaj i moguće greške neću ni provjeravat iz preventivnih razloga, tj brisanja i ovo malo neprečišćenog teksta.
Budite mi pozdravljeni , zdravi i veseli!!!

Ramac Drugi

Post je objavljen 25.01.2007. u 21:30 sati.