Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Evo manekena

Ulovio sam pol sekunde da natipkam i ovo, cisto da se javim da i ja egzistiram u blogosferi kao dio kolektiva i sazvježdža (pismen sam ko polupismen bosanac kada dodje u njemaču raditi na Baustehle). Dakle, pretpostavljate, ja sam Veliki Medvjed i to sa tvrdim "š".

Novosti...moja ljubav koja je obilježila zadnjih dosta vremena je van kontrole. Jednostavno je volim 2 much, pa sam stoga i prekinuo prije 10-ak dana. Naime, ona i mene voli, ali to nije to...ona nije osoba koja ce mi radjati mladunčad, bar nije mislil o tome. Ja jesam, pa sam zato i prekinuo to. boli, ali utješio sam se...kupio sam si novi mob, danas sam se počastio i laptopom i to sve preko kombinacija kombinacija. Dakle cure, single sam, navalite...necu vam skupo naplatiti

Danas sam bio kod neke seksy milf odvjetnice....uf...bivša mi studira pravo ali bome to mi nije tako napaljujuće ko kad joj piše ime na vratima od ureda.

Inače, radim, studiram...zna se dogoditi da spojim 2 dana ne spavanja koliko se trudim...no isplatiti ce se to jednog dana. _Neda mi se u drugom mjesecu uciti za ispiti pa sad riješavam nogom i rukom sve što se riješiti da.

Inače, i dalje sam najbolji u krevetu, pametan i jebački umoran. Neke stvari se jednostavno ne mijenjaju.

a ako vam je i dosadno, malo sam nesto i dodao na dijeta.blog.hr

Odo učiti dalje...no time...baj

Post je objavljen 25.01.2007. u 20:15 sati.