Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freeladys

Marketing

Štafeta se nastavlja

1. Blue Sky. To vam je moja i Pepina maštarija... Stara oko dvije i pol godine. Nastala na satovima poduzetništva. Svaki tjedan, dok smo imali taj predmet, mi smo malo pomalo razvijale tu ideju. I dosle do plana nase buducnosti... A to je Blue Sky. Vodile bi biznis, turisticku agenciju ili hotel. Sve je vec isplanirano. Suvremeno, elegantano i otmjeno. Od vanjskog izgleda do djelovanja. Slika: kvalitetno i ljubazno osoblje, ugodan ambijent, vrhunske usluge. Idealan smjestaj - izvanredno uklopljen u prirodnu okolinu, vrt s mnostvo zelenila, okruzenje uređenih cvjetnjaka, malo jezerce s kornjacama. Terasa ... Zamislile smo sve moguce situacije. Zanimljivo je bilo mastati. A ko zna... Jednog dana...

2. Jako sam tvrdoglava. To more biti mana i dobra osobina al mislim da je kod mene dosta put loša iz razloga da se zbog te tvrdoglavosti znam zakaciti s osobama do kojih mi je stalo. Ponekad mi je cak motiv "Tak mi se hoće" makar znam da sam ne v pravu. Cesce me dovodi do nezeljenih svađa nego do pozitivnih učinaka. Radim na rjesavanju. A za to vreme.. Najbole je dok Petra, Dragica i ja pocnemo usred parka. Sve tri tiramo svoje. Jedna drugoj dobacivle bez obzira na druge. Na srecu, kuzimo se kaj sestrice, ne zameramo si i na kraju se obavezno svemu dobro nasmejemo kak god bilo.

3. Arahnofobija - strah od pauka. Neznam cega se vise od pauka uzasavam.. Mislim da to nekaj ne postoji. Niti zmija, niti gusteri, niti bilo koji drugi kukci.. Cim vidim pauka v sobi automatski zovem mamu, kaj zovem derem se kaj dete. V tome trenutku neznam kam bi pobegla. Polako prelazim granice normalnoga. To dokazuje to da sam jendanput dva tjedna ne spala v sobi, vec v dnevnoj.. a sve zbog jednog pauka.

4. Cekam dan dok budem krenula na fax. Makar znam da bu mi vrlo vjerojatno naporno, i makar jos neznam kam i makar nit neznam ak bum upala kam bum si zamislila.. samo znam da ocem dijti s Peklenice. Imati svoj stan. Urediti ga kak ja ocem, kak se mi dopada, spati celi den ak mi dojde, biti budna celu noc.. ima toga.. samo se moram prije navciti kuhati hehe

5. Oriflame. I.. da.. Petrin. Svaki mjesec si moram nekaj zaokruziti. Kak god bilo treba. I tocno znam da bum si i ve onoga balzama narucila. Prosli mjesec sam narucila neksu sminku, super je zgledala na sliki. A kad ono dojde neksa potpuno drugacija.. Ve sam ju mami poklonila. I sviđa joj se :) Znaci da se sikak isplati, bilokak da poglednes.

Image Hosted by ImageShack.us

NANA





Post je objavljen 25.01.2007. u 17:10 sati.