Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/volimotski

Marketing

VoLiM ImOtSkO SvE BiLo DoBrO Il' LoSe!

dakle, jedan normalan post od jedne nenormalne cure...ne, Imochanke :)

sta ima novog (u imotskom)?
kao sto se i moglo vidit po novinama/webu i drugim medijima, organizirali su jos jedan od brojnih prosvjeda radi "prevelike buke" u jedinoj pravoj ulici u gradu (setaliste stjepana radica)... katastrofa! mislim da je situacija malo drugacija, ONI su pak napravili veliku buku oko toga jer se u imotskom i izlazi jedino subotom (ujutro i navecer) i bar nam to mogu oprostit... al je vazno da mi placamo dupli odvoz smeca...ili nesto slicno...
dakle, sada kada i ocemo izac trebamo nosit uza se, sve dokumente, cheste su i racije... ili ako nece racija doc sama od sebe, doc ce policija radi tuce koja se svake subote dogodi izmedju rocka i arta... doduse, sad je rock zatvoren (inspekcija...ah, trebalo bi i njih zatvorit) i ostaje nam zebra kao jos jedno normalno mjesto za izac, naviknes se na bulicha i ekipicu koja se tamo pusta, jer te na zivotu drzi "BUDI NOCAS MIRNO MORE, ONA BIT CE TU, PO KUCAJU MOGA BILA, PREPOZNATI CES NJU, SRCE MOJE KUCAJ TISE, ZASTANI NA TREN, DA JE SLUSAN KAKO DISE, DA JE SLUSAN KAKO DISE, DA JE SLUSAN KADA BUDEM NJEN" koja se pusta svakih pola sata... i NIKAD ne dosadi :)
u agassija je prije 2-3 tjedna bila promocija Cash-ovog cd ("U ime Oca i novca"), planirala sam ic al eto.... cetvrtak...mick... itd :)
vazno da su slike tu, i moja cikla :) (link na agassi club)
toliko o izlascima...

dalje, tipicni imocanin - nabrijani merdjo, golf ili bmw (x5 po mogucnosti) sa nekim lako zapamtljivim registracijama, najnoviji model mobitela koji je izasa, najmanje 100€ u dzepu (radnim danom, subotom min. 200€), uvijek spreman pocastit cure, u diesel hlacama i majici (70% falshe), a vikendom u novo odijelo! ...i tenisice...cigareta u ruci i uvijek baca neke spike... "NEKE"... to je obicno ovako "boga ti sta san se napio ovaj vikend, a gospe mi san popio 3 barila/bacve vina! jebes mi mater ako san moga vozit, al san vozio i ne sican se kurcaaa, jebavalo se... a oko 5-6 komada (da, a ne sjeca se nicega)" i tako... katastrofa!

ALI: kad si daleko... bas te spike, te odvratne spike ti tako fale...
prisjecas se svega i svacega, svakog momenta... to je lijepo, jer je ipak Imotski grad cija ti krv zilama kola :)

with love... Imochanka


Post je objavljen 24.01.2007. u 19:59 sati.