Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bjusrcu

Marketing

******************** BiJeG oD kUćE


Eh ljudi moji.Moja stara više nije normalna,stalno se dere,jednostavno ovo nije više normalno.ja tako ne mogu,svašta mi govori,vrijeđa me.Ona!Ona koja bi mi trebala biti podrška u životu.Nema ni pojma kako se ja osjećam kad mi dođe i kaže da sam glupa,da nisam vrijedna ničije ljubavi,da ništa ne znam napraviti kako treba...To su samo neke od tisuću riječi koje mi je pogotovo danas rekla,iz čistog mira.I opet sam se vratila na prijašnje stanje...Iako sam si obećala da više nikada neću!
Pa...evo,iako ovaj put nije strašno,boli me

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hvala Bogu da imam Josipa s kojim idem u školu,koji me prati u autoškolu i dolazi po mene u autoškolu.Jer da se s njim ne viđam,bilo bi odvratnih stvari kakve sam prije radila.
Iako sam mislila da ne pomaže,pomaže.osjećam se bolje kada tako nešto napravim,i želim joj pokazati što si radim zbog nje.
No dalje,znači hvala Josipu što me trpi i što mi svake sekunde govori da me voli,bez njega bih bila nitko i ništa.On je uvijek uz mene i dokazao mi je na sve moguće načine da će tako i ostati i da tako je.Pokazao mi je da sam normalna osoba i (e nek sad stara čita ovo!!!) VRIJEDNA NEČIJE LJUBAVI!
Hvala svima koji mi ostavljaju komentare,posebne puse JOSIPU,Ivani,Maji,Maji,Ani,Ireni,Kikici,a posebni pozdravi Ozani i curama koje mi ostavljaju komentare

Sve vas voli Jeja

Post je objavljen 24.01.2007. u 18:46 sati.