Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Zabraniti ili ne?

Pred nama je, kako tvrde u kickboxing savezu jedna od niza priredbi borilačkih sportova koja je, barem u dijelu kickboxinga nelegalna. Kako kažu dužnosnici kickboxing saveza - kickboxing borbe nisu pod ingerencijom Hrvatskog kickboxing saveza, nisu licencirani suci, nisu registrirani borci - i postavlja se pitanje što sada?

Jedno je pitanje - što će poduzeti Hrvatski kickboxing savez, a sasvim drugo da li je to ispravno ili nije.

Nije ovo prva, nažalost niti zadnja oko koje se stvaraju tenzije, postavljaju pitanja, i ja sam u nekoj vrsti dileme, a i zanimalo me je što čitatelji ovoga moga bloga misle o tome.

Postavio sam dva pitanja:

1. Da li zabranjivati nelegalne priredbe?

i dobio sam sljedeće odgovore:



160 čitatelja je glasovalo, i dvije trećine smatra da nelegalne priredbe treba zabranjivati. To je i moj stav. Dok, trećina glasača misli da ih ne treba braniti.

Drugo pitanje koje sam postavio je:

2. Da li dozvoliti kickboxing mečeve na istoj priredbi s drugim borilačkim sportovima i vještinama?

a vaši odgovori su bili:




194 čitatelja je dalo svoj glas - 153 su za dozvolu, negdje oko 35% uvjetuje da sve bude legalno, dok oko 20% misli da to ne treba dozvoliti, odnosno da je kickboxing dovoljan sam sebi i da ga ne treba miješati s drugim borilačkim sportovima, makar sve legalno bilo. Moj osobni stav je - da ako je legalno.

Eto, ostaje nam da sačekamo odluku kickboxing saveza i da vidimo koliko će biti dosljedni u sprovođenju svoje odluke. Nadam se da će i ova anketa pripomoći u uobličavanju pravilne odluke.

Živi bili pa vidjeli.




Post je objavljen 24.01.2007. u 17:28 sati.