Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petra2004

Marketing

..................................

Vratilo se sunce i u moj kraj:)
Eto danas mi je jedan od najdrazih dana u ovoj godini,
zavrsio je semestar i sve one silne vjezbe..
Bas sam zavrsila u stilu, razbijanjem epruvete:)



Ne znam zasto, ali stalno mi padaju ideje o nekom dubokoumnom postu,
i onda ih jednostavno zaboravim..
Senilnost:)

---------------------------------------------------------------
Evo jedne zanimljivosti... Sto jos nece izmislit?thumbup

Osobe koje se odijevaju u skladu s vlastitim idejama i ne mare za mišljenje okoline u potrazi su za pustolovinama, sklonije su rizicima i temperamentnije su od onih koje slijede modne trendove.
Oni koji se odlučuju za "sigurniju varijantu" i ne izražavaju svoju individualnost odjećom stabilniji su i skeptični prema promjenama, tvrde psiholozi.
Žene smatraju formalno ili konzervativno odjevene muškarce boljim kandidatima za duge veze. U poslovnome svijetu muškarci smatraju da su žene odjevene u tamnije nijanse agresivnije, poduzetnije i upornije od onih u svjetlijima.
Također, svoje kolege koji nose kravate tretiraju s više poštovanja i smatraju ih kompetentnijima za obavljanje posla kojim se bave.


CRNA
Osobe koje pretežno nose crnu odjeću djeluju autoritativno i pomalo agresivno. Dominantna osobina im je upornost. To su osobe koje stalno preispituju sebe i druge u potrazi za istinom. Takve osobe su osjećajne, ali često ne pokazuju emocije.



ZELENA
Ormar krcat zelenim odjevnim predmetima odaje ponosnu, postojanu i stabilnu osobu. Takve osobe svjesne su sebe i djelovanja na ostale. Aktivne su i često su pokretači projekata. Muškarci odjeveni u tamnozeleno djeluju muževno i zdravo.


LJUBIČASTA
Ljubičasta predstavlja sanjare i osjećane osobe koje se često oslanjaju na vlastitu intuiciju. Na prvi pogled djeluju kao da su negdje daleko, u svom svijetu. Odnos prema drugima varira od požrtvovne brige do potpune neosjetljivosti.


SMEĐA
Smeđa boja odaje otvorene osobe, koje imaju razumijevanja za druge i s kojima je lako komunicirati. Nisu sklone krajnostima, stabilne su i mnogo pažnje pridaju moralnim vrijednostima. Može ih kočiti pretjerana konzervativnost.


PLAVA
Osobe koje najšešće biraju plave odjevne predmete zrače mirom, stabilnošću i djeluju uravnoteženo. Plava ponekad može odavati tužnu ili depresivnu osobu, no najbolji je izbor za razgovor za posao jer simbolizira lojalnost i privrženost.


CRVENA
Crvena boja simbolizira snagu i moć, bilo da je riječ o seksualnoj ili životnoj energiji. Loš je izbor u odijevanju za poslovne sastanke ili pregovore, pa čak i pomirenje s prijateljima ili suradnicima. Crvenu boju nose oni koji znaju uživati u životu.
----------------------------------------------------


Drzimo fige nasim rukometasima danas.. hrvatska

Mozda je bolje da se ovdje zaustavim...
Do sljedecg tipkanja, pozdrav iz suncanog......wave


Post je objavljen 24.01.2007. u 13:35 sati.