Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/housemadness

Marketing

Burak Yeter

Njegova prva iskustva ukao Dj-a su bila na malim kućnim partijima 1996g. Prvo je puštao break beat, RnB, i Drum n Base muziku. Tri godine kasnije 1999 je osnovao grupu TATBIKAT. On je uvijek govorio da je bitno kako izgledaš na stage-u i da je vrlo važano kako nastupaš.Njegov stil je TRIBAL,PROGRESSIVE sound sa prizvukom orientalnog.

Nastupao je na mnogim studentskim partijima. Prekretnica za Yetera je bila kad je osvojio prvo mjesto na ' Mtv-Burn Dj contest’ 2004 godine. U isto vrijeme je dijeli kabinu sa Derick Maya-em. Također je osvojio drugo mjesto na ‘Miller Master Dj’ natjecanju ’04. Kao producent je producirao ppreko 100-tinjak singlova I beatova raznim izvođačima.

Njegova stvar ‘Ocean Wave’ na kompilaciji ‘Future sound of Istanbul’ je zauzela treće mjesto. Na toj kompilaciji su se našli svi važni Dj-i iz Turske. Osnovao je svoju grupu ‘BURAK YETER LIVE SET’ koju čine:dvije udaraljke, jedan clarinet i jedna vatrena plesačica.

Nedavno je snimio album ‘For Action’ kojeg je producirao Ahmet Celenik. Njegov spot ‘Don Banana’ se vrti na MTV-u I ostalim muzičkim televizijama.

Kad sam ga otkrio na forumu već ga slušam tri tjedna!!


Post je objavljen 23.01.2007. u 21:15 sati.