Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kreativnikutak

Marketing

Pijan si ko... pas

Malo veselja za početak tjedna!
Image Hosted by ImageShack.us


Dragi moji, kao što znate, ja volim objavljivati razne zanimljivosti iz svijeta i Hrvatske, pa sam našla i ovo... Mislim da ćete pasti u nesvijest ili se pak do suza nasmijati, ali uglavnom, slijedi članak.

Znajući kako nakon dugog i zamornog lova u prirodi nema većeg zadovoljstva od čaše hladnog piva, Nizozemka Terrie Berenden odlučila je to zadovoljsvo, osim sebi, priuštiti i svojim psima. Ova vlasnica trgovine kućnim ljubimcima iz grada Zelhema izumila je pivo za pse, napravljeno od ekstrakta govedine, slada i vitamina.
"Jednom godišnje sa svojim psima, idemo u Austriju u lov. Na kraju dana sjednemo na verandu i pijemo hladno pivo. Zbog toga sam došla na ideju i da svojim psima to omogućim jer i oni su itekako zaslužili to zadovoljstvo", kaže Terrie.

Domišljata vlasnica trgovine kontaktirala je lokalnu pivovaru što je rezultiralo proizvodnjom piva Kwispelbier. Pseće pivo predstavljeno je prošli tjedan, a reklamira se pod sloganom "pivo za tvog najboljeg prijatelja". "Kwispel" na nizozemskom znači "mahati repom".

Prema riječima Terrie Berenden, pivo mogu konzumirati i ljudi, a njegova je cijena 2.14 eura za bocu od 0.33 litre. To je četiri puta skuplje od boce Heinekena pa nije sigurno hoće li se itko od ljudskog roda odlučiti za konzumaciju ovog bezalkoholnog piva s ekstraktom govedine.

Image Hosted by ImageShack.us


Hm, hm... Ja to ne bih probala... Iz jednostavnog razloga što nije - alkoholno! LOL!!





Post je objavljen 29.01.2007. u 06:00 sati.