Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/selnica

Marketing

Bukovec

Nevjerojatno kako je svijet mali. Neki dan na terenu u okolici Pitomače sreo sam čovjeka, koji je videći tablice onak usput priupitao odakle smo. Odgovor je naravno bio: iz Selnice.
I tako se on raspričao. Ispalo je da je bio učitelj, tu na Selnici. Naravno sve ga je zanimalo oko Stare škole u Selnice. Pa oko šlole u Bukovcu. Nije se mogao nahvaliti ljepotama Bukovca nekad. ( danas je malo drukčije) Nevjerojatno, ali prema priči Bukovec je bio metropola naspram Proparčana, (danas je obrnuto). itd...
A danas novi broj lista MEĐIMURJE a u njemu reportaža o školi u Bukovcu. Naravno tu su i neke sličice sa gospodinim Brankom Jalšovcem te neki detalji iz same škole.
Kakav komentar dati na sv ovo. Jedno je sigurno, ravnatelj sigurno nema novce da taj objekat obnovi.
Kaj čeka opčina koja bi mogla i trebala biti prva kojoj bi bilo u interesu da takav objekt dovede u uporabnu funkciju. Naravno opčinari će opet reći da nema zainteresiranih u opčini za objekat. Pa naravno da nema jer oni ga direktno nemreju dobiti jer buju u sukobu interesa,,, a ako ga oni nemreju dobiti neće ga nišće... bojše da propadne.
Ili bi ga se moglo dati na korištenje udrugama,,, kojima. pa zainteresiranima.... jel ih ima.... nek opčina pošalje dopis prema njima - nači će se tu i rješenja za obnovu objekta.... E opet opčina nebu imala koristi od toga, jer bu plačala struju , vodu, eventualno grijanje - jer kakti opčina financira rad udruga pa tako i objekata u svojem vlasništvu.
Na stranicama opčine pogledajte našu turističku ponudu....

Post je objavljen 23.01.2007. u 19:02 sati.