Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Svadja u kuci

Veceras je kod nas zamalo izbila svadja. Ja sam htio gledati plesne parove na Evropskom prvenstvu u umjetnickom klizanju iz Varsave, a Vesna je, pak, odlucila gledati konferenciju za tisak koju su priredili branitelji Predsjednika Drzave Mose Kacava, protiv kojeg bi Vladin pravni savjetnik podnio optuzni zahtjev zbog silovanja!!!



O tome se je ovdje vec pisalo, pa bih samo dodao da se je izjavama Kacavove bivse tajnice "A" da je bila silovana pridruzila jos "A - druga", a onda jos dvanaest gospodja (od kojih osam nisu usle u obzir jer je nastupila zastara) koje sve terete Predsjednika za teska krivicna djela seksualnog zlostavljanja. I konacno je, nakon visemjesecne istrage, Vladin pravni savjetnik Menahem Mazuz odlucio podici optuznicu!



Ali! Ali protiv Predsjednika Drzave se ne moze voditi krivicni postupak, jer ga stiti predsjednicki imunitet. Da bi se otvorio krivicni postupak trebao bi Predsjednik Kacav, nakon sto mu gospodin Mazuz saopci svoju namjeru, odstupiti od duznosti! Ali! Ali Predsjednik Kacav bi opet samo na kratko (dok ne odbace taj mrski optuzni zahtjev) "stao sa strane" i onda se vratio na duznost! I zato su vec danas dva vrhunska odvjetnika Cion Amir i prof. David Libai na konfernciji koju je prenosilo 9 televizijskih ekipa saopcili da ce sutra Predsjednik Kacav odrzati svoju konferenciju za tisak, a da je Vladin pravni savjetnik Mazuz voljan saslusati kontraargumente obrane i jos jednom odvagnuti da li podnijeti optuzni zahtjev ili ne (kao da mi ne znamo da se NE MOZE podnijeti optuznica dok gospodin Kacav obavlja duznost Predsjednika Drzave). Eh ti odvjetnici!



I dok bivsu tajnicu "A" zastupa odvjetnica Kineret Barasi, s tek cetverogodisnjom odvjetnickom praksom i, sigurno, daleko nizim tarifama od gore spomenutih kolega (a i za njezinu fotografiju treba se posluziti retrovizorom),



evo, kad sam vec propustio vecinu danasnjih parova, jedne od najljepsih klizackih predstava koje sam ikad vidio! Dame i gospodo, Sokolova:



Post je objavljen 23.01.2007. u 19:21 sati.