Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nerita44

Marketing

prekid zauvijek ali ipak ga još oduvijek volim

Hy svima! i sam naslov vam sve govori!! da prekinula sam s svojim dečkom! stalno se svađamo, a totalno me šokiralo kada sam čula sve njegove pizdarije koje je napravio i lagao mi! beskrajno sam tužna i povrijeđena!! ja sam navodno prekinula!! ali ja njega još oduvijek volim!! ali neželim više biti s njim u vezi!! možda jednog dana kada se ohladim...
kako tužno!!!=( =( =( =( =( =( =(
najbolje da razbijem sve oko sebe! samo ne ogledalo imat ću 7 godina nesreće!
no evo još jedna priča!!

ova priča govori o mojoj frendici loreni!!

ocijenite post!!
JA I ON
NEŠTO NEOPISIVO


More, sunce, kupanje, plaža... nema ljepšeg! Niko me ne muči! Komadi oko mene. Nema vriske, nema Iva daj ovo, Iva daj ono... nema Suzi, uživam, niko mi netreba... Galebi lete visoko, visoko! Sunce je visoko na horizontu. Ja u hladu piuckam sok! I najedamput čujem!
- Iva budi se zakasnit ćemo na doručak!
- Samo još 5 min
- Nema već je 7 sati.
- Već?
- Pa mlada damo moramo ići zakasnit ćemo na doručak!
- Viva bugi se!
Jooooooj opet mama i Suzi! Mi smo bile u Austriji, u malom mjestašcu koje se Silian! Mjesto je bio prekrasmo. Bile smo u Sport hotelu Silian sa 4 zvijezdice. I lani smo bile tamo. Samo što smo lani bile u apartmanu i grozno je bilo. Nema obične vode samo mineralne koju sam ja mrzila! A nisam se volila ni skijati. Stalno bi padala , prošle sam godine strgala ruku. Katastrofa! Kada sam ustala odmah sam odjurila u kupaonicu! I obukla ono veliko skijaško odijelo! U njemu sam izgledala ko da imam 70 kila! Rekla sam mami:
- Mama ali ti znaš da se ja ne volim skijat a i također u ovom debelom ružičastom odijelu izgledam debelo i već sam ti 100 puta rekla da ne podnosim ružičasto!
- Znam dušo ali ja sam to već sve platila , tako da ideš, a i ovom odijelu izgledaš ko mali zeko!
- Mama ja nemam 4 godine kao Suzi, nego 13!!! I zašto nebi išla na bazen ili na fitnes ima toga tu u hotelu!
- Iva dosta rasprave ! Ideš na skijanje!!!!!!!!!!!!!!
- Uuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
- Ponesi svoje skije, pancerice, štapove,kacigu i idemo!
- Da mama!
- I usput uzmi i Suzine!
- Mama nebu vrag Suzi skijala!
- Maravno da hoće! Pa nema ona više 3 godine nego 4 zar ne!
- Tjo igemo se kijati!
- Mama ona nezna ni pričat , a kamoli da će znat skijat!
- Vidjet ćeš skijat će bolje od nas!! Zar ne medo moij mali!!
- Ga ga ! Igemo se kijati, igemo se kijati!!
- Mama ja neću nositi njezine stvari!!!
I tako sam morala nositi stvari! Sve do žičare! Bila je gužva jedva smo ušle u žičaru! Najviše je bilo Njemaca, Talijana, Hrvata, domaćih ... itd.kad sam došla gore bilo je apsolutno sve bijelo! Odmah sam stala na skije i... puf!!! Odmah sam pala! Skijanje nije bio sport za mene! Bolje da ja izujem te skije! Samo ću se još više strgat , a i ovako sam strgana! Trebale smo se popesti do nekog vrha! Neki su nas treneri razvrstali i u mojoj nas je skupini bilo 10. Imali smo trenericu po imenu Ana! Bila je zakon! Dobra cura, mlada, cool... Prvi dan je bio grozan padala sam, padala i samo padala! Svi su mi se smijali! Napokon je završilo skijanje!mogli smo se vratit u hotel! Bio je jedan jako slatki dečko! Zvao se Antonio! Odlično je skijao. Za razliku od mene! Nisam mu baš dobro vidjela lice i tijelo jer je imao skijaško odjelo! Odmah nakon ručka u restoranu otišla sam na bazen! I tamo sam vidjela Antonia! Imao je plave bokserice, ploćice na trbuhu (ne baš prejake! Baš op mom ukusu!), mišiće, jednostavno rećeno neopisiv! On je slika koja govori više od 1000 riječi! Izašao je na vanjski bazen (bazen na otvorenom), i ja sam zanjim otišla! Bilo je hladno odlučila sam ostati dok Antonio ne ode unura. Pokušavala sam mu se sve bliže i bliže približiti da me primjeti. I napokon me primjetio! Ali kako me primjetio bilo je užasno i bilo me jako stid! Htijela sam da se zemlja otvori i da me proguta!!!
- E, bok jesi ti ona cura koja se skršila na skijalištu!!
- Paaaaaaa... jesam!
- Hy ja sam Antonio!
- Hy ja sam Iva, drago mi je!
Sada sam svatila! Zaljubila sam se u Antonia. Jedva sam čekala da ga vidim nakon ručka hoće li doć na bazene! I jednostavno sam dlučila skijat ću i dan i noć samo da Antonijo vidi da mogu bolje od njega. U jutro sam se probudila u 6.30,obukla se i odmah ali sama otišla doručkovat! Mama se zbog tog ljutila i rekla da više nikad nesmijem otići bez nje!
- Ali mama ja sam velika!
- Nisi ti si još uvijek dijete!
- Mama već sam ti rekla da ja nisam mala ko Suzi!
- Iva, nemoj me ljutit!
- UUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I morala sam čekati mamu i Suzi! Katastrofa! Dok suzi pojede, prođe pola stoljeća!! I to je još mama hrani! Nisam baš volila svoju mamu! Uvijek mi je zabranila da idem negdje, čak i sa prijateljima!!! Ona još oduvijekmisli da sam ja BEBA!!! Ja jednostavno mrzim ružičastu! A mama mi kupuje sve ružičasto! Ružićasta soba, ružićasta majica i skijaško odijelo koje nosim, isto!!! Ja obožavam crnu! Urbana djevojka! Sama koju nema ko voljeti!Kada sam izašla van iz sobe vidjela sam Antonija! Pozdravio me je! Bila sam sva sretna!
- Bok Iva!
- Hy Antonio!
Srce mi je lupalo! Osijetila sam u jednom trenu kako ću se zatrčat u njega i poljubit! Ah, kako romantično! U očima su se zjenice pretvorile u srca! Ali dosta! Zaboravimo snove! Vratimo se u stvarnost! U žićari sam gledala predivne Alpe! Divila sam im se! Njihovi bijeli špicasti vrhovi su me očarali!nema ljepšeg! Hoću reći ima! Antonio! Htijela sam imati jednu lijepu malu vilu koja bi mi ispunjavala želje!
1. bi bila – Da ja i Antonio budemo strodne duše,
2. – da da ćemo biti cura i dečko (kasnije muž i žena) od kraja života!
3.- da nestanu mama i Suzi koje me više neće mučiti!


Kako bi onda život bio lijep! Svaki put kada bi mama rekla i pokazala joj novu simpu ona bi trekla:
- Iva on nije dovoljno dobar za tebe!
- Mama on je savršen!
- Mora biti bogat, pristojan, uredan...
- Mama nije važno imali on novaca ili ne važno je da sam ja sretna s njim i da ga volim!!!!
- Ma daj Iva, a od ćega ćete živjet? Možda od ljubavi!
- Mama ... – nisam ni dovršila riječ ,a mama me već prekinula.
- Ništa mama, svaka cura mora uvijek unaprijed misliti! Jasno?
- Da mama!

I na skijalištu sam ponovo padala. Možda malo bolja sma bila nego jučer ali ok! Išli smo do najstrmivije staze! Tamo sam se jednostavno rečeno strgala! No opustila sam se na bazenima! Ja i Antonio smo cujelo vrijeme razgovarali! Bilo je super! I najbolje od svega je da mema curu i da sam mu slatka! Bila sam presretna zamalo da se nisam počela derati! No ovako je bilo:
- Antonio imaš li curu?
- Ne, nemam! Već dugo nisam bio u vezi s curom! Ali ti si mi jako slatka! Ali i jako smiješna, kada se razbijaš na stazi!
Joj! Joj! Joj! Što ako postanemo cura i dečko!!! Ja njiemu slatka, on meni zgodan! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

2 dana ja i Antonio smo zajedno provodili dane i onda me je pozvo k sebi! Bila sam sva u šoku! Da mene Antonio potzove u sobu! Mislila sam se srušiti i onesvijestiti na licu mijesta! Nije mu u sobi bilo roditelja pa me pozvao! Reko mi je da sijednem di hoću. I onda mi je reko i ...
- Iva imaš li ti dečka?
- Ne zašto?
- Zato, da te mogu poljubit!
Prišao mi je i svojim mekim i toplim usnama poljubio moje. Trajalo je vrlo kratko, a ja koja sam ga obožavala htijela da traje viječno!! Bilo me je prilično sram i samo sam pobijegla iz njegove sobe! Cijelo sam vrijeme razmišljala u sobi o tome što se dogodilo! I onda mi je neko pokucao na vrata! Bio je to Antonio! Bilo me je jako sram!
- Hy Iva ! ovoga... (ije uopće znao što da kaže pa je nešto smislio) ...jesi bila na bazenima?
- Ne a ti?
- Nisam, hoćeš ići samnom?
- Ne možda poslije.
- Ok.
Antonio je otišo. Nakon 30 min odlučila sam ipak otiči na bazene? I možda da platim 50 € pa da odem na masažu? To bi bilo dobro! Baš opuštajuče. Otišla sam na bazene ali tamo nije bilo Antonia! Pogledala sam u dvoranu za stolni tenis, nema ga, u prostoriji za viježbanje, ništa... Onda sam otišla do njegove sobe. Kucala sam ali ništa! Ali ipak su se čuli glasovi iz njegove sobe! Pokucala sam još jednom , ali ništa. Soba se mogla jedino otvoriti karticom danas vam je inače moderno da umjesto ključem vrata otvarate karticom!. Ali vrata su bila otvorena , odnosno bila su pritvorena. Kada sam ušla... srušio se svijet!!!!


Zatekla sam Antonia i neku Viktoriju kako se ljube! Srce mi je stalo! Rušnik mi je ispao iz ruke! Antonio je mene gledao, a ja njega!
- Samo vi nastavite. Čini mi se da sam ušla u krivu sobu...
- Iva da molim te stani, nije ono što misliš!
- Ma ništa ja ne mislim! Idem bok!
- Iva ...
Brzo sam odjurila hodnikom , a Antonio je trčao zamnom. Plakala sam putem i to gorko plakala! Mrzila sam ga, mrzila!!! On je bio jedan od najgorih ljudi na svijetu! Prvo ljubi mene , pa onda onu Viktorijku! Trčala sam sve do žičare sva sreća u trenirci sam imala karticu pomoću koje sam mogla uči u nju! Brzo sam sjela u žićaru, a i Antonio je nekako uspio uči!
- Iva slušaj me! Daj prestani plakat.
- Kako ću prestrat plakat! Makni se od mene!
- Iva, nije bilo namjerno!
- Nego, možda slučajno! – bilo mi je jako hldano jer smo bilona jako velikoj planini a vani ve bilo -3 şC.
Antonio mi je prišo i ponovo poljubio! Opustila sam se ali sam se sabrala i dala mu šamar! To je i zaslužio on je bio velika budala i ako misli da ču mu biti jedna od onih njegovih lutkica za ljubljenje gadno se vara!
- Hej, od kud sad ovo?
- Ja sam tebe voljela, ma obožavala i ti si me iskoristo! Sada te mrzim. Ti si najodvratniji dečo na svijetu! Gubi mi se sa očiju!
Kada smo izašli van odjurila sam u sobu i dalje plakat! Sutra se vračam u Zagreb. Zaboravila sam Antonia. I nadam se sda ga više nikad neču sresti u svome životu!



Post je objavljen 23.01.2007. u 16:45 sati.