Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smrtnik

Marketing

Nada je kurva, ali ipak...



Dobro je. Socijalni život umire samo nakratko, točnije, do 4.2. Tada se posvećujemo raznim aktivnostima (poglavito spavanju), tada ću konačno kupiti frikin ribicu koju pokušavam kupiti već pet mjeseci, a možda i nešto pametno napravim, tko zna?
U svakom slučaju, velika je gužva, vremena se nema, samo učiti treba. Još kada se uz sve to dogodi tragedija koja se dogodila u petak popodne, na autocesti Zagreb-Rijeka, jednostavno vam dođe da se zapitate: "Čemu sve to?" Čemu sav taj trud, sva silna dobra volja, stalni pokušaji da se dohvate snovi kad se sve rasprsne u djeliću sekunde?
I onda zastanem, duboko udahnem i shvatim da stvari nisu tako crne kako se čine. Uvijek treba pokušavati, uvijek se treba truditi nadmašiti svoja očekivanja, a samim time i samoga sebe. Ako uspijemo u tome, možemo uspjeti u svemu. Zato ne treba odustajati nikada jer, bez obzira na sve, uvijek postoji tračak nade da ćete uspjeti. Doduše, činjenica je da je nada kurva i samo tako vam odvali jednu zidarsku te vas vrati u bolnu stvarnost. No, u takvim slučajevima treba biti tvrdoglav. A ja mogu biti jako tvrdoglav.
Zato ni ja nemam namjeru tako lako odustati...

Post je objavljen 23.01.2007. u 16:39 sati.