Da se ručak može napraviti i dan ranije, najbolje se vidi na škrobni dan. To je moj omiljeni dan jer u tanjuru završe sva ona fina jela poput graha (čušpajz ili nasuho), kupusa (kupus salata, kupus s paradajzom, musaka), krumpira (nebrojeno načina - isprobala tek par), graška i ostalog. Sve u svemu fine, tople juhice ili malo gušće varijante koje se mogu napraviti navečer i klopati sutradan.
Tako je danas na meniju varivo od kupusa s krumpirom i mrkvom. Jučer sam odvojila sat vremena da to sve nasjeckam i skuham (naravno, uz tekmu), pa danas treba samo podgrijati!
Mogu li se i razne salate pripremiti na isti dan, tek predstoji otkriti, a najviše mi je žao što nije ljeto - tada su glavne razne, bogate salate! Sljedeći put, ali samo ako se izdovoljim variva (u što sumnjam) na škrobni dan ručak će biti neka salata od miješanog povrća. Ili, za početak jednostavnije i provjereno dobro - krumpir salata.
Vježbanje...malo stoji, čekam da prođe prehlada da mi se orbitrek ne bi zamjerio. Ipak je kod rekreacije najvažnije disanje, a trenutno idšni sustav nije u najboljoj formi. Ali volja je još tu, vidjet ćemo za par dana. Zbog te prehlade uvela sam i pojačanu dozu meda, ali mislim da ne utječe jako na težinu.
Trenutna je: 62,1 kg!
Post je objavljen 23.01.2007. u 14:37 sati.