Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crotuning

Marketing

VOLVO C70

Image Hosted by ImageShack.us
Sportski od naprijed, agresivan straga – tako kažu kreatori. Dvije rese na prednjem spojleru dodaju dinamičnu karakteristiku dizajna. Visokokvalitetne rese na prednjem spojleru proizvedene od fleksibilne PU-RIM plastike postavljene su preko originalnog spojlera i savršen su dodatak dizajnu vozila. Rese zamijenjuju originalne otvore za zrak, što daje mjesta za ugradnju svjetala za maglu, koja su HEICO opcija.

Inovativna novost jesu i svjetla koja prate pravac kretanja. Upravljačka elektronika pokreće svjetla za maglu u lijevo ili u desno, ovisno o smjeru kretanja. Pozadi postoje dvije opcije: dvostruka ispušna cijev i četverostruka ispušna cijev. Prva opcija je tipična za HEICO SPORTIV. Ton i zvuk su malo prigušeni i mekani, manje agresivni. No tko se odluči za drugu opciju, ljetna vožnja postaje koncert na otvorenom. Četiri ispušne cijevi koje su pomaknute bliže sredini automobila jesu simbol snage, a ujedno daju i karkterističan peterocilindarski zvuk. Ispuh je od nehrđajućeg čelika, a s njim dolaze i zvučna cijev i zadnji difuzor. Difuzor koji je napravljen od PU-RIM materijala optimizira izgled zadnjeg kraja i slaže se izvrsno s 4 kromirane ispušne cijevi.

HEICO SPORTIVO također nudi kompletan svoj program za C70. Pojačavanje snage (T5 od 220 do 250 KS, a uskoro i za D5 od 180 do 205 KS), sportski zračni filter, umanjenje proklizavanja diferencijala, međurazdvojnik, sportske opruge ili kompletan kit za ovjes, 4-cilindrični sportski kočioni sistem, VOLUTION® legirani naplatci, i kompletne naplatak/guma pakete od 18“ do 20“. Isto tako i nekoliko dodataka za interijer je od sada dostupno kako kod Volvo dilera tako i direktno od HEICO SPORTIV.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 23.01.2007. u 13:59 sati.