Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crotuning

Marketing

NOVI POLO GTI

Image Hosted by ImageShack.us

Za novi VW Polo GTI Edition snage 180 hp VW & AUDI tuning kompanija B&B ima desetgodišnje iskustvo u tuningu Polovog 1.8 turbo motora, koji se nalazi u mnogim VW & AUDI modelima a koje je B&B uspješno pojačao.

Na samom početku snaga motora je povećana na 210 hp pomoću elektronike i to podešavanjem injektora. U početnim fazama motor je pojačavan na 220, 250 i 272 hp da bi na kraju bio 300 hp i 410 Nm u zadnjem stadiju, EVO Rstadiju. Da bi se to postiglo B&B tehničari su zamijenili standardni 1,8L motor s potpuno modificiranim B&B motorm s novim B&B specijalnim klipovima, klipnjačama, specijalnom glavom cilindara i turbopunjačem. Velike promjene su napravljene na hlađenju i injektorima.

Da bi se smanjila temperatura i tlak ispušnih plinova dizajniran je posebni ispušni sustav za Race-Polo s velikom završnom cijevi i sportskim katalizatorom. Temperatura ulja je uvijek optimalna a za to se brine Slim-Line hladnjak za ulje reguliran termoprekidačem. Polo GTI od 0-100 ubrza za 5.8 sekundi a maksimalna brzina je 254 km/h. Sigurnost vozača je također na visokom nivou, a za to se brine neovisni ovijes i visoko-kvalitetni kočioni sistem. Ekskluzivni naplatci od 17“ i 18“, mišićava karoserija i cijela vanjština odaju snagu malog ali masivnog i moćnog Pola GTI
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 23.01.2007. u 13:55 sati.