Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Napad Tigrastih komaraca



Nakon što su se proširili po cijeloj Hrvatskoj i građanima ispijanjem krvi unjeli virus s još zasad nedefiniranim posljedicama, ali koje, kažu stručnjaci, mogu biti pogubne po tjelesni i duševni život, Tigrasti komarci prijete Rijeci, obavjestilo je gradsko poglavarstvo novinare na današnjoj 62. sjednici.
Naime, postoji opasnost da se navedeni komarci poput slijepih putnika ukrcaju na neku brodsku liniju, te se kriomice ušuljaju u Rijeku. Opasnost je tim veća što je Rijeka najveća hrvatska luka i ima najveći brodski promet, pa je za očekivati da će Tigrasti komarci napraviti invaziju na Rijeku u mnogo većem broju nego što su to do sada učinili u nekim drugim krajevima jedine nam domovine.
Ali građani ne brinite se! Tvrtka dezinsekcija je obećala da će čvrsto, stameno i nepokolebljivo stajati na prvoj crti bojišnice kod lučkih terminala i neće dozvoliti niti jednom Tigru od komarca da uleti u naš grad. Stoga su od grada dobili 2 milijuna i 190 tisuća kuna da bi se što bolje opskrbili sprejevima i ostalim najmodernijim oružjem za masovno uništenje komaraca.
Jedino pitanje koje ostaje u zraku jest što će reći SAD predsjednik George W. Bush koji je u načelu protiv savke vrste oružja za masovno uništenje, pa će biti i protiv sprejeva najmenjenih ubijanju Tigrastih komaraca. Da li će iz tog razloga svrstati Hrvatsku, odnosno grad Rijeku pod osovinu zla (jer se ostatak Hrvatske pokazao tolerantnim prema Tigrastim komarcima, što vjerojatno zadovoljava Bushevu ideju širenja demokracije i tolerancije) ostaje tek da se vidi, ali svakako građani, nemojte ostavljati staru vodu po svojim vrtovima, portunima, već praznite bačve, noćne posude, bez obzira što George W. Bush govori i želi.


Post je objavljen 23.01.2007. u 11:02 sati.