Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Javna isprika

... svim čitateljima moga bloga koji su pokušali kontaktirati me preko linka - e-mail adrese objavljene u lijevoj koloni moga bloga.

Naime, danas sam malo prčkao po kompjuteru i utvrdio da mi ne radi ta e-mail adresa koju sam postavio za prijem pošte preko bloga. Tako da do večeras nisam vidio više od tisuću prispjelih e-mailova. Najvećim dijelom spamova, ali među njima ima puno pitanja, komentara (svima ću direktno odgovoriti na njihov e-mail), ali i jedan kojeg mi šalje Darko ... i koji me je posebno oduševio, pa kaže:

Pozdrav,
Za početak iskrene čestitke na godini dana nesebičnog truda i vođenja bloga. Za kikckboxing u Hrvata si svojim blogom učinia puno više nego što i sam slutiš, pa ti ka bivši kickboxer i zaljubljenik u ovaj sport od srca zahvaljujen. ...
Darko


Napisao sam Darku odgovor: Stvarno i iskreno ti zahvaljujem na tvojoj ocjeni moga bloga, trudim se i ovakvi e-mailovi kao što je tvoj od meni nepoznatih osoba, daju mi poticaj da nastavim i dalje. I hoću jer to volim, vole i moji prijatelji kojih je svakim danom sve više i više.

A zahvaljujem se i mnogima drugima koji prate ovaj blog i koji povremeno upute riječi pohvale. Hvala.

Isto tako koristim priliku posebno se ispričati roby70 koji mi je sredinom 12. mjeseca poslao izvještaj i slike s humanitarnog turnira "Svjetlo". Nisam objavio na vrijeme jer sam tek kasnije došao do podataka s turnira, koji svakako zaslužuje da bude istaknut i posebno pohvaljen od svakog ljubitelja kickboxinga pa tako i na ovome blogu, bez obzira na rezultate, prikazane borbe ili nešto treće. Ipak je tu najvažnije pohvaliti i zahvaliti na ovako lijepoj gesti ekipe iz kickboxing kluba "Croatia" iz Zadra. Odmah da kažem, čim uhvatim malo više vremena objaviti ću slike.

Uz isprike, srdačan pozdrav - Vaš Lot333



Post je objavljen 21.01.2007. u 23:59 sati.