Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ketcha

Marketing

[obrtanje...]

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Naš život je poput pješčanog sata - kako ga okreneš - on svejedno curi! Ima svoj vijek koji se multiplicira obrtanjem. Mi ga stalno obrćemo. Neki to čine svjesno a neki nesvjesno. Razlika između nas samih i pješčanog sata jest ta da smo zdravorazumska živa bića spremna rasuđivati i pamtiti svaki naš obrtaj.

Kako znamo da smo živi i da živimo život? Nije dovoljno samo osjetiti da nas je netko/nešto uštipnulo i da smo živi. Nije dovoljno izlaziti van da bi mogli reći da živimo život. Život su naše ambicije da se odupremo svemu što je dosadno, tužno i za nas same neprihvatljivo.

Kad me netko pita što radim u životu, skromno mogu reći da ništa ne radim osim za fax. To redovito zvuči dosadno i preambiciozno, pa uslijede pitanja : jel ti dosadno onda u životu? Iskreno - meni nikad nije dosadno! Ono rijetko kad možda i je - nađe se nešto čime zasitim tu dosadu koja se obrati u neko novo-zanimljivo stanje.

Moj život i nj bitak su trenutno poljuljani općem stanjem nezadovoljstva i nijekanjem da neki problemi postoje. Postoje postoje. a spoznavanje svakog problema je život! Život su problemi i njihovo vječito rješavanje. Problem - rješenje. Problem - rješenje.... opet su obrati u pitanju.


Post je objavljen 22.01.2007. u 23:12 sati.