Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/makete

Marketing

I'm back

Evo me opet, nisam odavno ništa pisao, tamo od dalekog 9. mjeseca lani kad bolje razmislim. Nastojat ću to popravit, nije to nikakva novogodišnja odluka nego tako, stavit ću se.

Zimske praznike sam proveo u Sloveniji, u najbližem nam EU-u i nakupovo se svega blaga mogučega. Financijske transakcije su malo potrajale jer se taman uvodio Euro, te su i trgovci i kupci bili poprilično zbunjeni i spori, no nije bilo nikakvih problema za mene, iskusnog € poznavatelja koji ih se preko ljeta već poprilično nagledao kao turistički radnik.
No da ne duljim, samo za ilustraciju evo jedne slike iz InterŠpara, golemog hipermarketa koji drži i makete

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ponuda gore je fenomenalna, za razliku od jedne hrvatske firme koja se bavi uvozom i prodajom opreme za modelarstvo, Turbo Limač, koji ih i izbacuje iz ponude. Zato je ovo bilo meni poput nekog raja.
Naravno, ja sam skoro pao u nesvjest radi ponude, no kada sam ponovo došao k sebi moji su me morali krotiti i odvlačiti od stalaže inače bi pošlo još dosta, dosta €.

Ali, također samo za ilustraciju, ovo je tek jedna od nekolicine trgovina u Ljubljani sa sličnim scenama i na kraju, kada sam sve temeljito provjerio i pregledao bio sam i više nego zadovoljan ulovom

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Među ostalima našao sam i Bismarck-a u velikom mjerilu, stealth bombarder B 2, C 130 Hercules i " Staljinove orgulje " - Katjuša.

Kad nešto napravim, napisat ću post i držat vas u toku.

Post je objavljen 22.01.2007. u 21:12 sati.