Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/volimtebeskrajno

Marketing

6.poglavlje

Lisa mi je stvarno pomogla, nikada nisam mislila da ću sa njom moći pričati o dečkima, nisam joj rekla da se radi o Matiji, ipak bi to bilo previše. Nakon tog dana, nisam vidjela Matiju dosta dugo, na jedan način mi je falio, ali na drugi sam bila sretna što ga nisam vidjela.Petru sam vidjela dan prije nego što je išla nazad u Makarsku.
-Hej, žao mi je kaj se nismo vidjele još koji put - rekla je.
-Da, i meni je žao - rekla sam i dodala - moram ići, nadam se da čemo se vidjeti još koji put.
2 tjedna poslje upoznala sam Marka, on je bio nekakav rod Luci, dobar dečko. Izašli smo par puta van i prohodali, nisam više mislila na Matiju, barem ne kao prije. Marko je bio super, uvijek smo nešto radili, nekam išli, s njim nikada nije bilo dosadno.
Mjesec dana poslje, vidjela sam Matiju sa Kikijem i on je vidio mene, nešto je rekao Kikiju i dotrčao do mene.Zaboravila sam kako je zgodan, kosa mu je narasla i bio je čudan, na neki pozitivan način.
-Ej, Ella, kak si? - pitao je
-Ide, ti?
-Ja sam isto super, pozdravila te Petra!
-I ti nju pozdravi, kak je ona?
-Ok je, prekinuli smo prije kojih mjesec dana, shvatili smo da nećemo uspijet, ja sam ovdje ona je tamo i tak.Kaj ima kod tebe? Jesi za kakvu cugu poslje?
-Ma kod mene ti nema ničega, možemo na cugu, aj dođi po mene u 8, pa idemo nekam. - pristala sam na cugu jer sam imala filing da je on mene prebolio, a ja sam imala Marka.
Navečer smo izašli, bilo nam je super, kao onaj dan na utakmici, nisam mu Marka spominjala, nisam imala potreba, mislila sam da se ništa neče dogoditi. Pričali smo o glupostima, o školi, o praznicima koji počinju za mjesec dana. Nismo spominjali onaj poziv dok je Petra bila u Zagrebu.
Kad samo pogledala na sat bilo je pola 11, al kaj me briga, stara i Luka su bili na nekakvom partyu, a Lisa je spavala kod Irme. Matija i ja smo otišli do mene doma i igrali riječ na riječ, super mi je bilo, na neki način mi je bilo bolje sa Matijom nego sa Markom koji me furao svukuda.
Brijem da je to bilo najljepše veče u mom životu, do trenutka kada me Matija poljubio, ovaj put ga nisam zaustavila niti sam išta rekla, zaspali smo jedno pokraj drugoga držeči se za ruke....

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 22.01.2007. u 20:40 sati.