Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loveus5

Marketing

eej

Evo kao što vidite imam novi dizajn naučila sam zamislite !!!!
Ja ću danas ići kupiti ok ili sutra jer sam čula da u ok ima članak o us5 to odmah ide na moj zid uuu nemogu vjerovati da prije 2 tjedna nisam imala ništa od us5 a sada imam već sve cd-ove i spotove, postera imam 25, članaka imam preko 100 nemogu stvarno vjerovati sada kad znam promjeniti dizajn voljela bih sama i napraviti dizajn to me baš zanima ako netko zna neka mi kaže kako a ako nezna neka mi ostavi komentar.
EEE da skoro sam zaboravila My life 23 mi je predala štafetu i sad moram pisati svojih 5 tajni a ja ih imam 505 ali samo ćete 5 saznati.
oavkao da počnem!!!
1.Jednom sam išla u trgovinu sa frendovima i nagovorili su me da ukrademo 3 ledenice ( ledeni štapić kako hočete ).
Ja sam se u početku protivila ali nakraju sam ja to jedina napravila oni su pobjegli a mene je gazdarica te trgovine uhvatila i rekla ako sad neplatim te ledenice da će sve reći policiji i da ću umjesto 3 kn platiti 500 kn i ja sam naravno platila proklete 3 kn ( baš jadno ).
2.To je bilo prošle godine ja i mojifrendovi i frendice smo svaki dan visili u trgovini i kupovali gluposti ...
No jednom kad smo izašli iz trgovine jedan čovjek mi je ponudio 5 kn ako mu kupim cigarete i ja sam naravno ( glupača ) to napravila a kad sam došla kući stara je pošizila i rekla:˝ KRISTINA JESI TI SPALA NA PUŠENJE˝ ?Ja sam onakva zbunjena pokušavala objasniti što je bilo ali ona mi nije vjerovala sve dok moji frendovi nisu to potvrdili a poslije mi je mama rekla da joj je ta žena koja mi je prodala cigarete rekla da sam ja kupila cigarete i da sam ih čak pušila što nije istina.kako mutavo jet tako?
3.Kada sam bila mala voljela sam raditi gluposti tako da smo ja i moja prijateljica Nikolina plašile jednu jadnu baku tako da smo joj bacali žabe i skakavce u kuću .Jadna baka!!!
4.U školi sam krivotvorila potpis od mame.Npr.kada bih dobila 1-2 onda bih uzela i kopirala mamin potpis i tako se izvlačila iz kazne sve dok moja učiteljica nije nazvala moju mamu da joj kaže da joj je nešto čudno u potpisu ( bila sam 3 tjedna u kazni koji užas....)
5.I napokon 5 Obožavam šarati po ogledalu i staklu moja stara pošizi kada ja išaram njezino ogledalo a ja to radim zato jer volim sada to više neradim nemam pojma što me prije hvatalo stvarno sam luda hehe!!!
eto vidite da nemam neke tajne ali sad je red da ja predam štafetu a to su:
miss johnson
richijeve male
wakyca
Vas tri morate napisati svojih 5 tajni i kada napišete predati trima osobama štafetu i tako svatko
ako to nenapravite onda ćete sve uništiti

evo vam dvje super slike



Meni je ova sa akonom i snoop doggom bolja a vama?



Ejj da imam jednu želju plizzz ostavljajte mi puuuuuuno komentara

Post je objavljen 22.01.2007. u 15:38 sati.