Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sensesest

Marketing

te ma ti ka ono brale

e rođo moj, nema zajebancije sa ovin adminima. kad ne triba radit posa, rade ga prebrzo, a kad ne moš komentirat 7 dana u komadu nema ih nigdi, al pošto je ovo već prežvakana tema sigurno, ajmo dalje.

molin svoje dvi (slovima:dvi) posjetiteljice da bace pogled i na prethodne komentare, čisto radi uvoda u tematiku:)))

zadaća iz srednje škole: slobodna tema: neman pojma šta bi pisa, prazni papir je moj najveći neprijatelj. Moj prika malo češka bradu, malo piše, malo gricka olovku... malo piše. ja se ljuljan na stolici i vatan zjake i ljuljan se tako i izgubin ravnotežu i puken glavon u zid iza sebe (je, bija san u zadnjoj klupi, 5 za dedukciju i još jedna za zalaganje). I tu počinje:

kako san sidija i nisan zna šta bi napisa, kako san lupija tikvon u zid i kako su mi počele navirat ideje na kraju sata pa nisan stiga pa san mora pisat slijedeći put pa san odlučija pisat o ovoj jednoj grupi koju slušan, i javija san se njima mailom i stiga mi je odgovor da su ublizini pa da bi baš mogli i navratit, al onda su mi za koji dan pokucali neki mafijaši i ja san pobiga kroz prozor od svoje sobe, i došla je ta ekipa u grad a ja san ih triba nać i ovi su me unajmljeni ubojice, sad in đava sriću odnija, pratili, i njih su pratili, i jedva smo se našli i na kraju mi je neko objasnija da je ubojice unajmila moja profa samo da ja ne bi moga napisat tu zadaću.

i to san napisa. i nije se naljutila, al nije baš ni svatila, svejedno dobija san 4.

a moj prika koji je češka bradu je napisa pismu. Iz glave svoju. I bila je predobra. I dobija je asa. Zašto? Jer je profa rekla da je to predobro i da je to negdi maznija, da je prepisa!!! A nas 5 joj objašnjavamo da nije i ni čut! mora je opet pisat, a pisma za 5! pisa je nešto đira "jedan moj dan" ili "šta ću sa životon kad narasten biću velik" i dobija 2 ili 3. headbang

Zamka inspiracije... (tananana, tananana... to je zvuk iz zone sumraka... buahahahahahahah!!!)

NARAVOUČENIJE:
1. ne valja ljude silit da ne bi ispalo svašta
2. ne valja previše ni pokazivat jer ljubomorne duše žele mislit da ne moš bit toliko dobar koliko jesam... ups, pardonrolleyes- jesi!


wavemahwave
njamimouthwash--->kiss

Post je objavljen 22.01.2007. u 14:09 sati.