Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/genova

Marketing

Definitvno nisam tipično žensko...umara me višesatno hodanje po dućanima,ježim se od pomisli da izađem van u tajcama (kako nalaže posljednja moda) i kad izlazim u torbici imam samo sjajilo koje se ponekad ni ne sjetim ponovo staviti. Vrlo je vjerovatno da ću se između neke srcedrapateljske drame i utakmice lige prvaka odlučiti za drugu varijantu. No bez daljnjega da se volim srediti,našminkati i obući tu preslatku suknjicu,ali nekako mi to nije glavni i jedini cilj u životu.Volim biti samostalna i nikome ne polagati račune,na neki način volim svoju slobodu... ALI sve je to tako dok ne dođe on.
On,kojeg volim i s kime želim provoditi svaki tren svoga dana.I tada je moje ponašanje baš pravo žensko... Jednom davno obećala sam samoj sebi da nikad neću biti jedna od oih posesivnih cura koje stalno zovu i provjeravaju gdje je i s kim je. I uspijevam u tome,iako ponekad se pitam da li je istina to što kaže. Ponekad se bojim da mu nije do mene stalo jednako kako meni do njega. Iako zna da je iskren,zapravo ne znam osobu koja je iskrenija od njega i uz njega po tom pitaju i ja postajem bolja. Mrzim pričati o sebi i svojim emocijama i to je jedna moja velika mana. Vjerujem da mu potom pitanju nije lako sa mnom,iako me već predobro poznaje pa uvijek nekako sve uspije sazanati od mene.
željela bi kada bi barem i on htio toliko biti sa mnom kao ja s njim,pa meni on nedostaje čim se okrenem i odem korak dalje od njega. Svejsna sam da ovo i nije onako kako bi trebalo biti,no ne mogu zamisliti biti bez njega. Pa jedva da i primjetim druge oko sebe i briga me ako ću taj dan dobiti 20 poruka ako nijedna nije od njega. Briga me da li sam na najljepšim mjestima,najboljim mjestima i tulumarim po najboljim klubovima ako on nije sa mnom. Meni je s njim fenomenalno i na klupi u parku. Obožavam svaki tren proveden s njim i u tom trenutku srce ne sluša razum.
Kako bi htjela da mogu samo realno gledati na nas. U tim rijetkim trenucima razuma znam da ima puno stvari koje ne valjaju,ali ja ih upotrno guram u ladice i čekam da se netko zamahne štapićem i napravi sve umjesto nas.


Post je objavljen 22.01.2007. u 12:45 sati.