Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sovinist

Marketing

U ringu...

U zadnje vrijeme je postalo popularno na sav glas napadati muškarce koji su u lošim odnosima s nekom ženom, pa se tu nađe red nasilnika i manekenki, red političara i kurvi, ref intelektualaca i tajnih policajki...

U svakom slučaju priča ima dvije strane, nekada je tu priča o muškom nasilniku - pičkici, dok se nekada radi o ženi - krvopiji.

No ovi drugi slučajevi jako rijetko dolaze do javnosti...

Evo recimo druge strane jedne priče. Prvu ste vjerovatno već čuli od udruge B.A.B.E.

Članak


Poštedjeti djecu
Trebali ste poštedjeti barem moju sirotu djecu tihim glasom izjavio je jučer Tihomir Tonković, zamjenik pročelnika za obrazovanje, o navodima jednog dnevnog lista da ne plaća alimentaciju za svoje dvije malodobne kćeri.

Tonković je na novinskoj konferenciji podijelio aneks sporazuma o podjeli bračne stečevine, koji je 2004. godine sklopio sa svojom bivšom suprugom Snježanom, u kojem stoji da će Tonković umjesto alimentacije do 2012. godine svaki mjesec plaćati ratu stambenoga kredita. Kredit plaća za stan u kojem živi S. Tonković s njihovim kćerima. U Općinskom državnom odvjetništvu potvrđeno nam je kako je zbog obavijesti koju su dobili od Centra za socijalnu skrb T. Tonković pod policijskom istragom.

Ravnateljica centra Marija Pavić rekla je kako su u dva navrata poslali obavijest jer Tonković "zanemaruje i emocionalno zlostavlja svoju djecu".
Sa mnom nisu kontaktirali kratko je ustvrdio Tonković o pokretanju policijske istrage te dodao kako protiv njega postoji niz prijava koje nikad nisu procesuirane.

Tajna policija
Moja je gospođa radila u policiji, i to tajnoj, pa je mogla podnositi prijave tvrdi Tonković.
Na njegovu stranu jučer je stao i Krešimir Mihajlović, ravnatelj OŠ Petra Zrinskog, koju pohađaju Tonkovićeve kćeri.

Dolazio je u školu koliko mu je to dopuštao posao koji radi. Djeca su kod njega ljetovala i provela božićne praznike tvrdi Mihajlović optužujući S. Tonković za osvetu suprugu.
Čelnici ureda za obrazovanje, kulturu i šport također su podržali Tonkovića, a pročelnik Pavle Kalinić ustvrdio je kako je politička kampanja prerano počela.


Post je objavljen 24.01.2007. u 21:44 sati.