Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/backoffbitch

Marketing

Wanna be forever young =) X X X

Proslava je prošla jako dobro... Naravno, kad je čovjek pripit sve izgleda drastično dramatičnije i emocije samo teku... Naravno, ja sam emocionalna osoba i onda emocije stvarno poteku. Ono poplava u glavi, a i u mjehuru... Ali, budimo pozitivni, sretna sam što je proslava Terezinog i mog rođendana prošla glatko i slatko. Svima je bilo dobro, neki su pili manje, neki više, neki nisu... Ali, svi su se zabavili. Imali smo gitaru, piće, ekipu i šta nam je još tribalo? Ništa! Bilo je super. Tek sada sam svjesna toga. O my dear God... Ja bi opet. Imam slike, da. I to mi je super. Tako mi je to super. Ma, nemam više što reći o tome.

A, nisam odspavala nego četiri sata u komadu. I zato su me ujutro pekle oči. Ali, nađoh se s nekim curicama na kavici od pola sata i onda me moj tatica vozio malo okolo... Otišli smo do Splita. Bilo mi je kul. Obožavam se voziti i slušati muziku dok promatram more. Naravno, kad se još doda moje dobro raspoloženje. Super jutro. Ugl, popodne sam otišla do moje Biserne cure. Naravno, ispilala sam ionako ispilane joj moždane stanice, iščupala malo kose (sasvim slučajno jer se u njenu kosicu zapetljala neka čupava kugla i naravno, ja sam je zapetljala). Zatim, možda joj je išlo na živce to što sam jako bila luda i to što nisam htjela zadnji kolač... Ma nema veze dok god je ona Biserna Emanuela =) Naravno, pseudonim. *veliki, veliki, jako veliki cerek*

Ludnica je sve skupa... Ma, mislim da sam trebala ići u Tonija večeras. Žao mi je šta nisam. I, još mi je zbog nečeg malo žao. Ustvari, nije žao. Nego se bojim da nije bilo kriva stvar u krivo vrijeme. Ali, sad to ionako nije više važno. Osjećam se ko da sam zarobljena u staklu nekom. Želim samo prespavati ostatak nedjelje!!! Koja je moj rođendan!!! Moj fakin rođendan... Jea!

Inače ne volim nedjelje navečer osim ako nisu praznici. Jer, osjećam se nedorečeno. Obično jedem pizzu i uživam u filmovima... Ali, danas mi se ne jede pizza pa pišem post. Da, zato ću lijepo odspavati i sutra u školu. Ajme, jedva čekam petak! Ponkad mi se čini da ne znam što sam sanjala, a što sam stvarno napravila. Ali, to se događa samo u određenim situacijama... =) Khm, nda...

Pila sam jutros milkshake i baš je bilo kul. Usput, želim nove starke. Ne znam, baš me uhvatilo ludilo neko... =) I, da! Nisam rekla glavnu vijest!!! Ispunila sam jedan od svojih Izazova i obukla sam vani minić! I svidilo mi se =) Jea. Ali, opet.. Nisam pobijedila skroz sama sebe pa ne znam oću li ga još nositi. A, ok. Valjda oću.

E, sad o Izazovima. Dakle, ima stvari kojih se bojim. Sasvim nerealan strah. Znate, ona vrsta straha od nepoznatih stvari. I, onda si postavim Izazov. Moram napraviti to i pobijediti svoj strh. Uglavnom su to banalne stvari, ali ponekad me stvarno neki takav Izazov usreći... I to ne rijetko... =)

Image Hosted by ImageShack.us

Idem sad... PEACE .

Post je objavljen 21.01.2007. u 21:05 sati.