Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fergiefanblogforever

Marketing

Fergie iz pakla droge izvukli starci!

Uvod:PJEVAČICA grupe Black Eyed Peas, Fergie, priznala je da je uzimala drogu.
Prema njenim riječima, počela je s ecstasyem prije svoje dvadesete, a s vremenom je "prešla" na sve teže narkotike.

<
PJEVAČICA grupe Black Eyed Peas, Fergie, priznala je da je uzimala drogu. Prema njenim riječima, počela je s ecstasyem prije svoje dvadesete, a s vremenom je "prešla" na sve teže narkotike.
Seksipilna pjevačica je o tom periodu svog života rekla: "Prekinula sam s dečkom, razišla se s prijateljicama i okrenula se drogi. Počela sam s ecstasyem, a nastavila s teškim drogama koje su me emocionalno dotukle"
"To je bio moj izlaz iz problema, bila sam slomljena i mislila da ću poludjeti. Moj se život raspadao, a iako sam bila puna novaca dodirnula sam dno." - izjavila je za britanski Cosmopolitan.
Iz pakla droge Fergie su izvukli njezini roditelji, kojima je zahvalna: "Da nije bilo njih bila bih na ulici ili u ludnici."
Fergie se nedavno, prema glasinama koje prenosi magazin Star, zaručila sa svojim dečkom, američkim glumcem Joshom Duhamelom koji glumi u seriji Las Vegas.
Par se upoznao na snimanju jedne od epizoda Las Vegasa. Grupa je naime pristala pojaviti se u seriji nakon što je Josh u jednom intervjuu izjavio da je imao erotske snove vezne uz Fergie.
Josh je bio zaručen s modelom Kristy Price, ali su se razišli krajem prošle godine, dok je tridesetogodišnja Fergie prije bila u vezi s zavodnikom Justinom Timberlekom, pred kojim su već "pale" Britney Spears i Cameron Diaz.



Post je objavljen 21.01.2007. u 18:32 sati.