Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kesh16

Marketing

Kad bih opet sreo tebe, ponovo bih sreo sreću, jer curu sličnu tebi vise nikad sresti neću!!!

Postoji jedna cura.,.,prekrasna i divna.,.,.ponekad vesela, ponekad mirna.,.,

Znao sam ju samo iz viđenja.,., sretali smo se na treninzima.,., kad sam je prvi puta vidio,pomislio sam hmm.,.,slatka cura.,., nisam znao puno toga o njoj.,., njzino ime -i to je sve.,., više mi tada i nije trebalo.,.,. Ah, da, ime.,.,Zanima vas?? Pa.,.,.djevojka o kojoj pričam zvala se.,., . . . .,.,
Početkom prvog razreda srednje mnogo se toga promijenilo.,., S prijateljima se više nisam tako često viđao.,.,. Znate, zbog škole.,.,nova sredina, privikavanje i prihvaćanje promjena.,.,.dokazivanja pred drugima i ostavljanje što boljeg dojma nije me zamaralo.,., znam kakav sam.,.,oni koji me znaju siguran sam da će vam reći samo najbolje.,., onog drugog kod mene nema.,.,barem ja nastojim da ga nebude.,.,najbolje da me sami upoznate.,.,prošlo je i prvih mjesec dana.,., dobre ocjene.,.,novi “prijatelji”.,.,svega je bilo..,.
Većina mojih starih (ali pravih) prijatelja upisala je drugu školu.,.,.pa su tako i oni imali svoje nove,drugačije situacije i iskustva.,.,. Nekom su prilikom razgovarali o crtanju,.,. pričala mi je djevojka,.,.
-“Tko lijepo crta??”-bilo je pitanje.,., pa je netko od njih spomenuo mene,.,. neznam zašto, no nakon toga odlučila je pitati prijatelja za moj broj..,., kasnije tog dana dobio sam poruku.,., Slično pitanje,upućeno meni.,., na kraju potpis-tri najlijepša slova na svijetu.,., njeno ime!
Dugo sam razmišljao dali da odgovorim.,., skoro pa bih i zaboravio.,., sve dok se tog dana nismo ponovo sreli na treningu.,., šetao sam hodnikom prema svlačioni kad je iznenada istupila pred mene i pitala dali sam dobio poruku?.,., Nikad neću zaboraviti taj prekrasan osmijeh.,., ko’ da je samo sunce izvuklo osmijeh na njeno lice! Tako jedinstven i velik,a opet samo mali pomak nejslađih usana koje sam ikad vidio.,., Jednostavno .,.,.Neopisivo! Od tog dana neprekidno smo se dopisivali.,.,dan I noć!.,., Svako je jutro od tada započinjalo njenom porukom.,., I istog trenutka i najtmurniji dan činilo prkrasnim! I kad bi i iz najcrnijeg oblaka pljušatla kiša činilo bi mi se kao da mi se kapi veselo smiješe.,., A svaka je večer završavala najljepšim željama o najslađim snovima.,., A ja sam s veseljem išćekivao sljedeće jutro.,., Saznao sam mnogo toga o njoj.,.,naravno,i ona o meni.,.,upoznao sam je bolje nego bilo kog drugog do tada.,., Stalno sam mislio na nju, do kasno u noć čekao sam njene poruke.,., Više ni jesti nisam mogao!.,.,
Tada sam shvatio.,., ZALJUBIO SAM SE!!!
Nakon toga nije mi dugo trebalo da svoj san pretvorim u stvrnost.,., pitao sam djevojku dali bi htjela biti samnom.,., što mislite, kakav je bio odgovor??

Mogu vam samo reči: JA SAM I DANAS NAJSRETNIJI ČOVJEK NA SVIJETU!!!!

EMA, VOLIM TE


Post je objavljen 21.01.2007. u 15:29 sati.