Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kai

Marketing

TREĆA IZLOŽBA

3. specijalna izložba retrivera sa dodjelom CACa
Umag 2006.


sudac: mrs Monica Everett Monks (GB)
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

opis:
"Nice head and expression, excellent bone and feet, nice front ahgulation, deep nature body, good stifles, well musceled quarters, shown in full cream coat, moved OK. Iaward excellent on his overall quality."

ocijena: odličan, R.CAC

Dakle, uspjelo je! Zašto izložba? Želimo da Kai kroz koju godinu ima nasljednike a za uzgojnu dozvolu treba ispit prirođenih osobina, snimka kukova i vrlo dobra ili odlična ocjena s izložbe.
Prvi put smo zalutali bez pripreme, misleći: pas je lijep i to je to. Međutim, oko nas skoro sve profesionalni uzgajivači s boksevima, češljanje, poziranje, jooj... No, najgore je bilo što se Kai plašio nepoznatih jer je često bio bolestan pa je u svakom vidio veterinara. Osim toga, nije gradski pas nego većinu vremena provodi u dvorištu ili šumi pa nije navikao na gužvu. Ukratko, na prvoj izložbi su primjedbe bile: nabaviti izložbeni povodnik, psa ošišati i naučiti pravilno izložiti jer bi mogao jako dobro prolaziti na izložbama i - četvorka.
Na drugoj izložbi katastrofa: jooj, kako ste ga to ošišali! A sreću je okušala nova mlada izlagačica pa je Kai doslovno pobjegao iz ringa i dobio trojku zbog plašljivosti.
Za treći pokušaj smo skoro sve napravili dobro. Skinuli s interneta sve detalje o šišanju, gledali snimke kako se hoda i postavlja psa u stoj, tražili slučajne prolaznike da ga diraju kako bi prevladao strah, dan prije ga okupali i počešljali...
I, eto, dobio je odličnu ocjenu.dead

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service





Post je objavljen 20.09.2006. u 20:48 sati.