Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

"UDARA" I DANJU I NOĆU!

ROMANTIČNI BUBNJAR JE U JEDNOM TRENUTKU, NAVALIO NA SVOJU PRATILJU KOJA JE JEDVA USPJELA NAPALJENOG PURLIJU DA ODRŽI NA ODSTOJANJU

Kažu da onaj ko u kasnim noćnim satima popije gutljaj vode sa gradske česme u Bijelom Polju, ne gasi samo žeđ, već po pričama starih, ova voda pored osnovne namjene ima još nekoliko dejstava, a na neke djeluje i stimulativno. U to smo se nedavno i uvjerili kada smo negdje oko ponoći uspjeli da "upecamo" bubnjara grupe "No Name", Dragoljuba - Gagu Purliju, koji je u društvu svoje nove djevojke na česmi ispio nekoliko gutljaja vode. Nakon toga desilo se nevjerovatno čudo!
Do tada mirni i romantični bubnjar odjednom je navalio na svoju pratilju koja je, očigledno iznenađena njegovim ponašanjem, rukama počela da napaljenog Purliju održi na pristojnom odstojanju. Slijedilo je njegovo nerazgovjetno mumlanje komplimenata i to je nakon desetak minuta upalilo kod djevojke pa su se nakratko izgubili u neosvijetljenom dijelu gradskog parka gdje ih nijesmo uspjeli fotografisati na djelu. Ipak, nakon povratka oko usana vrijednog bubnjara primijetili smo razmazan karmin!
Da li je bubnjar "udarao" i te večeri, nijesmo uspjeli saznati. Oni koji ga dobro poznaju kažu da se Gaga itekako trudi da "udara" i danju i noću, ali, naravno, čim popije gutljaj vode.



Ovo je iz "Sveta" naravno! E Gaga,Gaga...a šta...nek se dečko zabavlja!partysmijeh Joj,kad sam počela čitati već sam mislila da se radi o nekom drugom!


Post je objavljen 20.01.2007. u 20:01 sati.