Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

NOVOSTI IZ FUTSALA

MNK"USPINJAČA"- doznajemo da dosadašnji sponzor "PLAMEN" je neočekivano i to momentalno prekinuo suradnju , razlog tog razlaza nismo uspjeli saznati. Poslije "Kutije šibica" B. Durlen najavio je "AKROKOR" kao budučeg velikog sponzora kluba ,ali i to je pod velikim upitnikom.
-u poslijednje vrijeme seniori "Uspinjače" treniraju u dvorani Sutinska vrela, a razlog tome je zauzetost dvorane Doma sportova (ZAGREB OPEN-stolnoteniski turnir).
- FUTSAL REPREZENTACIJA HRVATSKE ide na pripreme u POREČ (21-26. 01. 07.g.) skupljane reprezentivaca je u Zagrebu 21. 01. 07.g. (nedjelja) u Hotelu "Laguna"i polazak autobusom za Poreč oko 13,00 sati ispred hotela.
-još uvijek se nezna gdje će igrati svoje prvenstvene utakmice(seniori, juniori i ml.kadeti) drugoligaških zagrebačkih klubova (Zagreb-Zapad,Zagreb92,Elab i Martinovka) nakon što je MNK"Petar" zakupio(sam klub plaća) satnicu i termine u Sutinskim vrelima koju su koristili od 13. 09. 06. do kraja 06.god.svi zagrebački drugoligaši osim "TELEKOMA" (u Sesvetama).To je omogučio ZNS (tajnik) i uprava dvorane ,da MNK"Petar" zakupi dvoranu.


Post je objavljen 20.01.2007. u 19:02 sati.